Thumbnail
«Και οι τρεις δέχονται να εξευτελίζουν τη συνδικαλιστική ιδιότητά τους για έναν διορισμό και μια αρπαχτή των 290 ευρώ»

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Κουλούρης, πρόεδρος του μεγαλύτερου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της χώρας, του ΕΚΑ, γραμματέας του σωματείου του, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας και φυσικά έχει συνδικαλιστική απαλλαγή από τα εργασιακά του καθήκοντα.

Και παρ’ όλα αυτά δέχεται να διοριστεί από τον ΟΣΥ σε τμήμα της επιχείρησης «για να συνεπικουρεί», όπως αναφέρει η απόφαση της Διεύθυνσης Προσωπικού, «τον υπάρχοντα προϊστάμενο του τμήματος».

Kαι εδώ γελάμε δυνατά! Ο έτερος είναι ο Απόστολος Ταυτόπουλος, πρόεδρος του σωματείου του και αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, με συνδικαλιστική απαλλαγή επίσης από την εργασία του. Και γι’ αυτόν η εταιρεία προνόησε να «συνεπικουρεί» τον προϊστάμενό του στο Τμήμα Προγραμματισμού Επισκευών της Διεύθυνσης Επισκευαστικής Βάσης.

Υπάρχει και ένας τρίτος συνδικαλιστής, ο Γ. Δανακούρτης, που κλήθηκε και αυτός να συνεπικουρεί τον «υπάρχοντα προϊστάμενο τμήματος». Εννοείται πως και αυτός έχει συνδικαλιστική απαλλαγή από τα καθήκοντά του, όπως όλο το Δ.Σ. του ΕΚΑ.

Και οι τρεις δέχονται να εξευτελίζουν τη συνδικαλιστική ιδιότητά τους για έναν διορισμό και μια αρπαχτή των 290 ευρώ. Τουλάχιστον ας είχαν την ευπρέπεια να ζητήσουν άρση της απαλλαγής από την εργασία τους.

Αλλά, θα μου πείτε, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβεβαιώσουν την ευτέλεια ως ασθένεια ανίατη του εργατοπατερισμού. Φαινόμενο που οι διοικούντες τον ΟΣΥ ξέρουν πολύ καλά να κολακεύουν και να επιβραβεύουν. Το ερώτημα είναι: για ποιο πράγμα;

Πηγή: edsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

A 10 Warthog
NYT: Το Ιράν κατέρριψε και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ – «Όχι» στην πρόταση για εκεχειρία
Μετά το F-15, οι New York Times αναφέρουν απώλεια και ενός A-10 στα Στενά του Ορμούζ – Σε απόλυτο αδιέξοδο οι διπλωματικές επαφές, «όχι» του Ιράν σε...
NYT: Το Ιράν κατέρριψε και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ – «Όχι» στην πρόταση για εκεχειρία
Καθηγήτρια με ναρκωτικά
Καταγγελία: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Σύλληψη 34χρονης εκπαιδευτικού μετά από έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ – Τι ισχυρίζονται μαθητές
Καταγγελία: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Τραμ
Τραμ: Αλλαγές στη Γραμμή 7 για πέντε Σαββατοκύριακα – Πώς θα κινούνται τα δρομολόγια
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στον Πειραιά – Τι ισχύει για επιβάτες και ώρες λειτουργίας
Τραμ: Αλλαγές στη Γραμμή 7 για πέντε Σαββατοκύριακα – Πώς θα κινούνται τα δρομολόγια