Διδυμότειχο: Στην εντατική 70χρονη που δέχτηκε επίθεση από ληστές στο σπίτι της
Στην εντατική διασωληνωμένη 70χρονη που δέχτηκε επίθεση από ληστές στο σπίτι της, στο Διδυμότειχο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη, νοσηλεύεται γυναίκα 65-70 χρονών από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου, η οποία το περασμένο Σάββατο δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν πολύ καλή, αλλά την επόμενη μέρα (Κυριακή) παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 1 Ιουλίου, όταν από το παράθυρο της κουζίνας κατά πληροφορίες εισέβαλαν δυο άνδρες, οι οποίοι την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ert.gr, για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα.

Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά -σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος στους γιατρού- η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδερφού της.

Στο Νοσοκομείο έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων, για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να αναστατώσει την μικρή κοινωνία της Κυριακής του δήμου Σουφλίου τόσο, που οι κάτοικοι πλέον από νωρίς κλείνονται στα σπίτια τους, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν διπλά, αφού οι περισσότεροι είναι ανήμποροι και ηλικιωμένοι.

Εκτιμάται επίσης ότι αυτοί δεν πρέπει να ήταν μετανάστες, αλλά εγχώριοι πολίτες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι
Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι: Απίστευτο το μένος του 50χρονου - Τη μαχαίρωσε 17 φορές
Μενίδι: Σήμερα στον εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος - Δηλώνει αμετανόητος
Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι: Απίστευτο το μένος του 50χρονου - Τη μαχαίρωσε 17 φορές