ΕΚΑΒ
Περιστατικά αιφνίδιων θανάτων

Τέλος δεν είχαν τα περιστατικά αιφνίδιων θανάτων σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουνίου στην Κρήτη, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν σε αρκετές περιοχές της Κρήτης.

Ειδικότερα ένας 77χρονος άνδρας εντοπίστηκε στον κήπο του σπιτιού του χωρίς τις αισθήσεις του από την σύζυγό του σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκλήθη το ΕΚΑΒ όπου το πλήρωμα απλά διαπίστωσε το θάνατό του.

Την ίδια ώρα σήμερα στην Σητεία και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Παλαίκαστρο, ένας 79χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Εκλήθη το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο άνδρα.

Παράλληλα στο Ρέθυμνο και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ένας 63χρονος άνδρας Αιγυπτιακής υπηκοότητας ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εντοπίστηκε νεκρός.

Επίσης τη ζωή του αιφνίδια έχασε ένας 79χρονος άνδρας Ελληνικής υπηκοότητας στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ο οποίος εντοπίστηκε από την κόρη του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όπου το πλήρωμά του, σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε απλά τον θάνατό του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε
Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν τυλίγετε ένα σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε