Thumbnail
Μητέρα 14χρονης: «Τα παιδιά να μιλούν, αυτό είναι το μήνυμά μου και όταν μιλούν, οι γονείς να πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία»

Αστυνομικός και πρώην προπονητής καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χίου σε 16 χρόνια κάθειρξη για βιασμό και ασέλγεια εις βάρος 14χρονης αθλήτριας.

Ο 54χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2022 και καταδικάστηκε για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου, ενώ αθωώθηκε για τον βιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ, προέβη σε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες βιασμού από την πρώτη ημέρα της σύλληψής του.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η μητέρα της 14χρονης τόνισε ότι «είμαι ικανοποιημένη για τα χρόνια που τού δόθηκαν ως ποινή, στενοχωρήθηκα όμως που έβγαλαν τον βιασμό. Δεν προσπάθησε να μού μιλήσει, αλλά όταν άκουσε ότι αθωώθηκε από τις κατηγορίες του βιασμού, γύρισε και χαμογέλασε. Τόσο εγώ, όσο και η κόρη μου γνωρίζουμε την αλήθεια. Τα παιδιά να μιλούν, αυτό είναι το μήνυμά μου και όταν μιλούν, οι γονείς να πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία», μιλώντας στο STAR.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμβόλιο
Ερευνητές ετοιμάζουν εμβόλιο για την καταπολέμηση της αντοχής στα αντιβιοτικά
Η προκλινική σύνθεση του εμβολίου που ανέπτυξε η ομάδα προσέφερε, όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, υψηλά επίπεδα ανοσίας από θανατηφόρα επίπεδα...
Ερευνητές ετοιμάζουν εμβόλιο για την καταπολέμηση της αντοχής στα αντιβιοτικά