ανασταζια κως
Η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συνάντηση της 27χρονης με τον 32χρονο έγινε με αφορμή την προμήθεια ναρκωτικών.

Σε αδιέξοδο φαίνεται να έχουν οδηγηθεί οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω και πλέον οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν από τις εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Χθες απολογήθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης με την ανακρίτρια να μην έχει στα χέρια της κανένα νέο στοιχείο προκειμένου να τον συνδέσει με τη δολοφονία της 27χρονης και να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Αν και ανέμενε αποτελέσματα από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη σορό της 27χρονης προκειμένου να διαπιστωθεί αν εντοπίζεται DNA του δράστη της δολοφονίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Για το λόγο αυτό η κατηγορία εις βάρος του 32χρονου δεν άλλαξε και παραμένει μόνο αυτή της «αρπαγής».

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Στην απολογία του ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και όποια εμπλοκή στην εξαφάνιση της 27χρονης που τελικά βρέθηκε δολοφονημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι συνάντησε την κοπέλα έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 9 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας και πήγαν μαζί σπίτι του.

Εκεί έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Είναι προφανές ότι ο 32χρονος επιχειρεί να εμπλέξει τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια στη εξαφάνισή της.

Η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συνάντηση της 27χρονης με τον 32χρονο έγινε με αφορμή την προμήθεια ναρκωτικών. Συγκεκριμένα είτε μέσω τρίτου προσώπου είτε με άμεση επαφή, η Αναστάζια συνάντησε τον Μπαγκλαντεσιανό για να την προμηθεύσει κάνναβη.

Από εκεί και πέρα αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην ενοχή του 32χρονου, για την ώρα δεν υπάρχουν εκείνα τα ικανά στοιχεία που θα τον συνδέσουν άμεσα με τη δολοφονία, όπως αυτόπτες μάρτυρες ή βιντεοληπτικό υλικό. Για αυτό όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα εργαστηριακά αποτελέσματα και το DNA

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητες
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
Μαζική κινητοποίηση έξω από τη Σύνοδο Πρυτάνεων στη Βουλιαγμένη – Αιχμές για τον νέο νόμο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
εκκλησια
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο
Δεκάδες άτομα διέκοψαν εκδήλωση εντός εκκλησίας – Επέμβαση της αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο
Γονείς και παιδιά
Γονείς και μητέρες με ανήλικο: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα στη σύνταξη και ποιοι ακολουθούν τα γενικά όρια
Το Υπουργείο Εργασίας ξεκαθαρίζει ποιοι ασφαλισμένοι έχουν θεμελιωμένο ή κατοχυρωμένο δικαίωμα, τι ισχύει για ΙΚΑ και Δημόσιο και πώς επηρεάζονται τα...
Γονείς και μητέρες με ανήλικο: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα στη σύνταξη και ποιοι ακολουθούν τα γενικά όρια