Κοινωνία

Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες νεκρή η 39χρονη μητέρα - Στο πλευρό της η 4χρονη κόρη

ΕΚΑΒ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της 39χρονης στην Πάτρα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, η άτυχη 39χρονη μητέρα στην Πάτρα ήταν νεκρή τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (15/6), ενώ βρέθηκε από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα τους το πρωί της Παρασκευής.

Η πρώτη εκτίμηση για την αιτία θανάτου της άτυχης μητέρας είναι αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Δίπλα της όλες αυτές τις ώρες ήταν η μόλις 4 ετών κόρη της. Το κοριτσάκι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ».

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, να σηκώθηκε, να ακούμπησε στην καρέκλα και τελικά να γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε αβοήθητη.

Η κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της, ο οποίος την ώρα του μοιραίου απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το πτώμα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία