Κοινωνία 0

Παναθηναϊκός: Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά Αλαφούζου έξω από το ΣΚΑΪ

skai
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ένα φέιγ βολάν έγραφε «Μιχάλης Φιλόπουλος 29/03/2007, δεν ξεχνάμε-δεν συγχωρούμε»

Το βράδυ του Σαββάτου, οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Μετά την ανακοίνωση της Θύρας 13, η οποία ζητούσε εξηγήσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπλοκή του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ στη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνέχισαν τις αντιδράσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, δεκάδες φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν έξω από τον σταθμό του Φαλήρου, φώναξαν συνθήματα εις βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και πέταξαν φέιγ βολάν.

Το ένα φέιγ βολάν έγραφε «Μιχάλης Φιλόπουλος 29/03/2007, δεν ξεχνάμε-δεν συγχωρούμε» ενώ το άλλο είχε υβριστική αναφορά στον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία