Λεμόνια
Τα 3 μαγικά κόλπα με λεμόνι που μάλλον δεν γνωρίζετε

Το λεμόνι θα μπορούσε να αποτελέσει σχολή για όλους μας, απλώς κοιτάζοντας το. Η ενέργεια του και τα οφέλη του είναι πολύτιμα. Το λεμόνι και το σκόρδο είναι ίσως το πιο ισχυρά θεραπευτικά όπλα που έχουμε στη κουζίνα μας. Καταπολεμούν ιώσεις και ενισχύουν τον οργανισμό.

Δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι καπετάνιοι, κατόπιν απαιτήσεως της νομοθεσίας τους, υποχρεούνται στα μακρινά τους ταξίδια, να πίνουν 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού κάθε πρωί. Οι γνώσεις μας γύρω από το λεμόνι, σπάνια επαρκούν καθώς οι έρευνες των ειδικών φέρνουν συνέχεια στο φως νέα στοιχεία και νέες δυνατότητες!

Αντιμετωπίστε την αιμορραγία στη μύτη αλλά και τον πονοκέφαλο, με λεμόνι.

Πονοκέφαλος

Αν υποφέρετε από πονοκέφαλο και θέλετε να βρείτε ανακούφιση, (αν φυσικά βρίσκεστε στο σπίτι σας) δοκιμάστε την εξής λύση: κόψτε σε φέτες ένα λεμόνι ξαπλώστε και τοποθετήστε τις στο μέτωπο σας. Γρήγορα θα ανακουφιστείτε από την επίμονη ενόχληση.

Αίμα που τρέχει από την μύτη

Όταν πάλι τρέχει αίμα από την μύτη, δοκιμάστε να ρουφήξετε χυμό λεμονιού από το ρουθούνι της μύτης. Σας φαίνεται απίστευτο, αλλά η αιμορραγία θα σταματήσει!

Τρόπος να ρίξετε το ζάχαρο με λεμόνι 

Κάθε πρωί νηστικοί, πίνετε 2 κουταλιές της σούπας επί τρείς συνεχόμενες ημέρες. Επιμείνετε. Ακόμη κι αν το ζάχαρο σας επιμείνει, εσείς επιμείνετε περισσότερο! Την τρίτη ημέρα τελικά σίγουρα θα ρυθμιστεί! Αφήστε άλλες τρεις μέρες και επαναλάβετε

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα