Thumbnail
Του έσκισε τα λάστιχα και τραυματίστηκε σε τροχαίο

Τα τελευταία 24ωρα στη Κρήτη, μία περίεργη υπόθεση, βγαλμένη από ταινία απασχολεί τις αρχές, καθώς πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι μια γυναίκα σε ένα χωριό της Κρήτης.

Η συγκεκριμένη γυναίκα επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της, ενώ του έσκισε και τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24, την είδαν περαστικοί και ενημέρωσαν τον κάτοχο του σπιτιού και του αυτοκινήτου ο οποίος και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

Οι πράξεις της γυναίκας όπως τουλάχιστον καταγγέλθηκαν, προκλήθηκαν λόγω προσωπικών διαφορών της φερόμενης ως δράστιδας με τον πρώην σύζυγό της.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ίδια όταν έμαθε κάποιες κινήσεις του πρώην συζύγου της, θόλωσε και αποπειράθηκε να του βάλει φωτιά αλλά και να του σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου

Η γυναίκα εντοπίστηκε και είπε σε προφορικό επίπεδο ότι θα καταθέσει. Οι μέρες περνούσαν και η γυναίκα αφού δεν εμφανίστηκε, αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικώς βρέθηκε τραυματισμένη, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σε περιοχή του νησιού. Η υπόθεση έχει κι άλλες διαστάσεις, οι οποίες πραγματικά έκαναν αστυνομικούς και πυροσβέστες να απορήσουν για το τρόπο που έδρασε, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως το πώς προκλήθηκε το τροχαίο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε η φερόμενη ως δράστιδα των φθορών και της απόπειρας εμπρησμού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια