Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της δεύτερης δόσης για το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ, ωστόσο οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, από τον ΟΠΕΚΑ, έκλεισε προσωρινά στις 12 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 2ης δόσης.
Σημειώνεται ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Αξίζει να σημειωθεί πως για όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τις φετινές φορολογικές τους δηλώσεις, οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσουν στον επανυπολογισμό του επιδόματος παιδιού μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης (Ε1) για τα εισοδήματα του 2022.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ