Κοινωνία 0

Σέρρες: Στη φυλακή 55χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων

Φυλακές Κορυδαλλού
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ακόμα μία φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ήρθε στο φως, στις Σέρρες

Νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ήρθε στο φως, στις Σέρρες.

Στη φυλακή οδηγείται 55χρονος μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 7 ετών και 4 μηνών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στις Σέρρες, όταν οι παθούσες (ηλικίας 12 και 13 ετών) αποκάλυψαν στους γονείς τους όσα είχαν βιώσει. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν κατά το προηγούμενο έτος, στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο 55χρονος.

Ο ίδιος φέρεται να είχε συχνή επικοινωνία με τα ανήλικα κορίτσια, μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας διάφορα κοπλιμέντα για την εμφάνισή τους.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε άγνοια για όσα τού καταλογίζονται. «Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια και τις μάνες τους. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. Μου ήρθε σαν "κεραυνός"», είπε, μεταξύ άλλων, ο 55χρονος.

Η ποινή είναι μειωμένη κατά ένα έτος σε σχέση με την πρωτόδικη, όταν είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία