ΒΡΕΦΟΣ
Η καταγγελία του θείου και η απάντηση του πατέρα

Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά την τραγωδία με το βρέφος, που εντοπίστηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του που κοιμόταν, στο Κρυονέρι Καβάλας.

Το 20 ημερών μωράκι έχασε την ζωή του, λίγες ώρες αφού η 20χρονη μητέρα του το τάισε, το πρωί του Σαββάτου που μας πέρασε..

Ο αδελφός της μητέρας και θείος του βρέφους, κατήγγειλε ότι ο πατέρας των παιδιών κακοποιούσε την 20χρονη, όταν ήταν έγκυος. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της μητέρας είπε αρχικά ότι η 20χρονη «δεν κατάλαβε τίποτα στον ύπνο της». Όταν διαπίστωσε ότι κάτι συμβαίνει, η μητέρα ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα της λέγοντάς του «μπαμπά, μπαμπά, το μωρό κάτι έπαθε». Εκείνος έτρεξε και πήρε στην αγκαλιά του το μωρό, για να διαπιστώσει, όμως, πως το εγγόνι του ήταν ήδη παγωμένο.

Η 20χρονη έχει κι άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών. «Ο πατέρας του βρέφους είναι άπορος και άστεγος, κοιμάται όπου βρει. Έχει κάνει πάρα πολύ κακό στην αδελφή μου… την έχει επηρεάσει και ψυχολογικά. Εμείς δεν επιτρέψαμε να αναγνωρίσει τα παιδιά, γιατί ξέραμε τι άνθρωπος είναι και πόσο κακό έχει προκαλέσει», ανέφερε ο αδελφός της.

Καταγγέλλει, επίσης, ότι ο πατέρας των παιδιών έδερνε την αδελφή του όταν ήταν έγκυος και δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τα παιδιά. Είχαν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία, όπως αναφέρει, αλλά η αδελφή του «πάλι έτρεχε σε εκείνον».

«Μετά από όσα συνέβησαν η αδελφή μου βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εξετάζεται από ψυχιάτρους και ψυχολόγους σε κλινική. Τα έχει χαμένα και τάσεις φυγής, εύχομαι να μη συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό που βιώνουμε εμείς» λέει ο θείος του βρέφους.

Τι απαντά ο πατέρας του βρέφους

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στην ίδια εκπομπή. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους και «μπλεξίματα με αστυνομίες».

Όπως περιγράφει, «κάναμε το πρώτο παιδί με την κοπέλα, μια χωρίζαμε μια ήμασταν μαζί, μπλέξαμε και με αστυνομίες». Συμπλήρωσε ότι η οικογένεια της 20χρονης ήταν που δεν ήθελε να αναγνωρίσει ο ίδιος τα παιδιά.

Παράλληλα, όμως, έθεσε ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του βρέφους. «Εγώ θέλω να μάθω ποια ήταν η αιτία (σσ. για τον θάνατο του μωρού). Ρώτησα και έμαθα πως όταν ένα μωρό παθαίνει αναρρόφηση, δεν βγάζει αίμα από το στόμα», είπε ο πατέρας.

Τι προέκυψε από τη νεκροψία

Η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ημεριδα
ΠΑΔΑ: Ημερίδα για τη διαχείριση της διαφορετικότητας και της εργασιακής ένταξης
Ενημέρωση των φοιτητών/τριων ως μελλοντικών στελεχών της αγοράς εργασίας για θέματα προώθησης της ισότητας των φύλων, της διαφορετικότητας και της...
ΠΑΔΑ: Ημερίδα για τη διαχείριση της διαφορετικότητας και της εργασιακής ένταξης