Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους στην Καβάλα – H μητέρα μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά
Πήγε να ταϊσει το μωρό της και το βρήκε νεκρό μέσα στα αίματα

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα Κρυονερίου του δήμου Καβάλας, από τον θάνατο ενός βρέφους 20 ημερών, με το μωρό να εντοπίζεται νεκρό δίπλα από τη μητέρα του, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία και παράλληλα, να υπογραμμίζει την αμέριστη στήριξη της Τοπικής Διοίκησης προς την οικογένεια.

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί. Η μητέρα στις 6 το πρωί τάισε το μωρό της και δύο ώρες αργότερα το εντόπισε παγωμένο. Ενημέρωσε τον πατέρα της -μένουν στο ίδιο σπίτι- και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό, ωστόσο λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr πίσω από την τραγωδία κρύβεται μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία. Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπική Διοίκηση», σημείωσε.

Η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατο του παιδιού είναι να έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης.!!! 

«Ήταν νεκρό και μελανιασμένο με αίματα» λέει η γιαγιά του βρέφους

«Σηκώθηκα στις 5:15 το πρωί, τάιζε το μωρό, το πήρε και πήγε πάνω. Έκλεισα την πόρτα και με ξαναπήρε ο ύπνος. 8 η ώρα ξύπνησα και το παιδί ήταν ήδη νεκρό και μελανιασμένο. Εγώ το είδα με τα αίματα που το είχε στα χέρια της η κόρη μου. Δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί ήταν νεκρό. Μας είπε ότι το τάισε και την πήρε ο ύπνος» λέει συγκινημένη η γιαγιά του παιδιού. «Έπαθε ψυχολογικά εξαιτίας του» προσθέτει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπουργειο Παιδείας
Μέσω gov.gr η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης
Οι ενδιαφερόμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης μπορούν μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου να υποβάλουν αίτηση χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης...
Μέσω gov.gr η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης