Ρούλα Πισπιρίγκου
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Μήνυση εις βάρος της παιδοκαρδιολόγου κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Νέα μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, αυτή τη φορά εις βάρος της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής Καρατζά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Μουστάκα στο in.gr.

Η μάρτυρας στην ανακριτική της κατάθεση είχε αναφέρει ότι επικοινώνησαν μαζί της από το Καραμανδάνειο μετά την ανακοπή, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία είχε γίνει πριν την ανακοπή, όπως έχουν καταθέσει και άλλοι γιατροί του Καραμανδανείου.

«Υποβάλλω μήνυση για ψευδή κατάθεση και μακάρι να μπορούσε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου γιατί η γυναίκα αυτή προσπαθεί να αποπροσανατολίσει φωτογραφίζοντας την εντολέα μου ως ένοχη. Ζητάμε τη διαβίβαση των πρακτικών στον εισαγγελέα» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Οι ερωτήσεις

  • Αλ. Κούγιας: Γιατί η παιδίατρος παρέπεμψε την Τζωρτζίνα σε εσάς;
  • Μάρτυρας: Η γιατρός δεν υποπτεύτηκε τίποτα. Με κάλεσε και μου είπε, όταν πέθανε η Ίριδα, θέλω να δεις το παιδί μήπως έχει πρόβλημα στην καρδιά.
  • Αλ. Κούγιας: Στην Ιριδα κάνατε όλες τις εξετάσεις;
  • Μάρτυρας: Της έκανα υπέρηχο.
  • Αλ. Κούγιας: Γιατί δεν κάνατε υπέρηχο; Και το παιδί πέθανε;
  • Πρόεδρος: Μην απαντήσετε
  • Κούγιας: Προσφεύγω στο δικαστήριο και θέλω να μου επιτραπεί η ερώτηση για να αναδείξω ότι η εξεταζόμενη είναι μια εντελώς αναξιόπιστη μάρτυρας και εντελώς ανεπαρκής γιατρός.
  • Εισαγγελέας: Η συγκεκριμένη ερώτηση άπτεται άλλης δικογραφίας. Η αξιοπιστία της μάρτυρος κρίνεται από το δικαστήριο, μέσα από την εξέταση της. Προτείνω να απορριφθεί η ερώτηση.
  • Κούγιας: Το σύστημα αξιών της μάρτυρος της επιβάλει να λεει ψέματα μέσα στο δικαστήριο. Η μάρτυρας είναι ίσως και η αιτία που δεν απεφεύχθη ο θάνατος της Ίριδας στο σπίτι καθώς η παιδίατρος έδωσε εντολή να γίνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και η κυρία μάρτυρας δεν το έκανε.

Το δικαστήριο σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του για το αν θα επιτρέψει ή όχι την ερώτηση για να συνεχιστεί η εξέταση της μάρτυρος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα