μυτιλήνη
Η 49χρονη υποστήριξε ότι η πράξη της ήταν εν βρασμώ ψυχής

Η 49χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη στη Μυτιλήνη μετά από πέντε ώρες απολογίας κρίθηκε προφυλακιστέα.

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να του βάλει φωτιά, αλλά προκλήθηκε επειδή κάπνιζαν και οι δύο εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το stonisi.gr, η 49χρονη λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της απολογίας της, ενώ κατέθεσε μια φίλη της που αναφέρθηκε σε κακοποίηση εναντίον της κατηγορουμένης από το θύμα.

Ο συνήγορος της, Τάσος Χατζηγιάννης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Δικαστών, θεωρώντας ότι η προφυλάκιση δεν λειτουργεί ως προκαταβολή ποινής, ζητώντας την κρίση της σημερινής απόφασης και αν γίνεται να επιβληθούν περιοριστικοί όροι. «Η 49χρονη είναι γνωστό ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ τη Δικαιοσύνη».

Η πλευρά της 49χρονης έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχική της υγεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη λάμβανε φαρμακευτική αγωγή με αντικαταθλιπτικά και παράλληλα έκανε συχνά χρήση αλκοόλ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια δύο εκ των τριών τους παιδιών.

Επίσης, ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο κ. Χατζηγιάννης για την εντολέα του, δείχνει, όπως λέει, στο πόρισμά της εγκαύματα στα χέρια της τα οποία προήλθαν στην προσπάθειά της να κατασβήσει την πυρκαγιά, αλλά και πολλές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, που προέρχονται πιθανά και σε κακοποίηση, άλλες εμφανείς και άλλες σε αποδρομή.

Η 49χρονη ισχυρίζεται το εν βρασμώ ψυχής, έπειτα από τον διαπληκτισμό που είχε με τον σύζυγό της: «Έριξε μεν το εύφλεκτο υγρό, αλλά άναψε η φωτιά λόγω του ότι κάπνιζαν και οι δύο».

Επίσης, ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης ότι σύμφωνα με βίντεο της αστυνομίας αποδεικνύεται ότι η ίδια προσπάθησε με χαρτόκουτα να σβήσει τη φωτιά, και στη συνέχεια και οι δύο από κοινού να κατασβέσουν φωτιά σε παρακείμενο καταψύκτη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα