μυτιλήνη
Η 49χρονη υποστήριξε ότι η πράξη της ήταν εν βρασμώ ψυχής

Η 49χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη στη Μυτιλήνη μετά από πέντε ώρες απολογίας κρίθηκε προφυλακιστέα.

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να του βάλει φωτιά, αλλά προκλήθηκε επειδή κάπνιζαν και οι δύο εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το stonisi.gr, η 49χρονη λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της απολογίας της, ενώ κατέθεσε μια φίλη της που αναφέρθηκε σε κακοποίηση εναντίον της κατηγορουμένης από το θύμα.

Ο συνήγορος της, Τάσος Χατζηγιάννης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Δικαστών, θεωρώντας ότι η προφυλάκιση δεν λειτουργεί ως προκαταβολή ποινής, ζητώντας την κρίση της σημερινής απόφασης και αν γίνεται να επιβληθούν περιοριστικοί όροι. «Η 49χρονη είναι γνωστό ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ τη Δικαιοσύνη».

Η πλευρά της 49χρονης έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχική της υγεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη λάμβανε φαρμακευτική αγωγή με αντικαταθλιπτικά και παράλληλα έκανε συχνά χρήση αλκοόλ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια δύο εκ των τριών τους παιδιών.

Επίσης, ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο κ. Χατζηγιάννης για την εντολέα του, δείχνει, όπως λέει, στο πόρισμά της εγκαύματα στα χέρια της τα οποία προήλθαν στην προσπάθειά της να κατασβήσει την πυρκαγιά, αλλά και πολλές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, που προέρχονται πιθανά και σε κακοποίηση, άλλες εμφανείς και άλλες σε αποδρομή.

Η 49χρονη ισχυρίζεται το εν βρασμώ ψυχής, έπειτα από τον διαπληκτισμό που είχε με τον σύζυγό της: «Έριξε μεν το εύφλεκτο υγρό, αλλά άναψε η φωτιά λόγω του ότι κάπνιζαν και οι δύο».

Επίσης, ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης ότι σύμφωνα με βίντεο της αστυνομίας αποδεικνύεται ότι η ίδια προσπάθησε με χαρτόκουτα να σβήσει τη φωτιά, και στη συνέχεια και οι δύο από κοινού να κατασβέσουν φωτιά σε παρακείμενο καταψύκτη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυν
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
Ένα βρέφος, μια 41χρονη και ένας 18χρονος μεταξύ των θυμάτων σε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Westfest στο Σολτ Λέικ Σίτι
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
taksi
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Οι γονείς καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ η Ένωση ζητά άμεση κατάργηση της εισφοράς και διεύρυνση των θέσεων
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Μια γιορτή για όλους
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς και ο «Ηλιάτορας» ενώνουν δυνάμεις για ένα διήμερο δράσεων, τέχνης και συζητήσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και...
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών