nosokomeio papanikolaou
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Τη Δευτέρα (24/04) απολογείται η 49χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άντρας, που του έβαλε φωτιά η σύζυγός του χθες το απόγευμα (20/04) στη Μυτιλήνη.

Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Αμέσως υπεβλήθη σε σειρά χειρουργείων, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα κυρίως από τη μέση και πάνω, δηλαδή στον λαιμό και τον θώρακα, τα οποία αξιολογούνται από τους γιατρούς ως τα πιο ανησυχητικά.

Μάλιστα, οι γιατροί «έδωσαν μάχη» για να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του άντρα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανικό αερισμό.

Τα επόμενα 24ωρα αξιολογούνται ως τα πιο κρίσιμα καθώς το θύμα φέρει σοβαρά εγκαύματα, δευτέρου και τρίτου βαθμού, που καλύπτουν το 50% της έκτασης του σώματός του.

Η απολογία της συζύγου

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη.

Η ίδια εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, υπενθυμίζοντας ότι σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα