Σήμερα το μεσημέρι (20/04), νεκρός εντοπίστηκε 54χρονος στη Ρόδο, ο οποίος είχε χαθεί από χθες και αναζητούνταν από τους οικείους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το rodiaki.gr ο 54χρονος βρέθηκε σε ρεματιά στην περιοχή «Στεφανιές» στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα καθώς όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος φαίνεται να κατέληξε ενώ επιχειρούσε να βγει από ένα ποτάμι στο οποίο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του.
Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση και παρότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, η ΕΛΑΣ μαζί με τον ιατροδικαστή θα ερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ