ΜΩΡΟ ΒΕΡΟΙΑ
Μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο φράγμα του Αλιάκμονα έδωσε η 30χρονη μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία στη Βέροια, όπου μια 29χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα το 11 μηνών βρέφος να βρει τραγικό θάνατο. 

Η 29χρονη, μετά από διαφορετικές εκδοχές που έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, υπέδειξε το σημείο, όπου άφησε το παιδί της, οι οποίοι το βρήκαν νεκρό μέσα στο νερό, σε απόσταση 500 μέτρων πιο μακριά.

Η μητέρα και ο παππούς της νεαρής μητέρας, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις που έθεταν στη μητέρα για το πού βρίσκεται το κοριτσάκι, χωρίς να παίρνουν σαφείς απαντήσεις. Το μόνο που τους έλεγε συνεχώς ήταν ότι το παιδί ήταν καλά.

Η μητέρα στην κατάθεσή της φέρεται να μην παραδέχεται ότι είναι εκείνη που έριξε το βρέφος στον Αλιάκμονα, καθώς υποστηρίζει πως ήταν μια στιγμή… απροσεξίας.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ» σημείωσε μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας όπου κρατείται μέχρι να απολογηθεί.

Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον Αλιάκμονα, όπου βρέθηκε μόνη της με το παιδί της για να κάνουν βόλτα.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι».

«Δεν ήξερα καν πώς να το βοηθήσω. Δεν ειδοποίησα κανέναν γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα με πιστέψουν. Μετά πήγα σε ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια, έμεινα εκεί το βράδυ και μετά πήγα στο σπίτι του παππού μου. Δεν βρέθηκα σε ρεβεγιόν όπως γράφτηκε. Όταν με ρώτησαν πού είναι το παιδί, τους απάντησα ότι το παιδί είναι καλά εκεί που είναι» φέρεται να υποστήριξε η 29χρονη, σύμφωνα με τον Alpha. 

Το 11 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, ενώ ζώα είχαν δαγκώσει το κορμάκι του μετά τον θάνατό του.

Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε το βρέφος

Ο αστυνομικός, που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους, συγκλονίζει για τη στιγμή που εντόπισαν το μωρό νεκρό.

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο», είπε μιλώντας στο Mega. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική βία
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
Η ΟΛΜΕ ζητά την άμεση λήψη μέτρων, όπως πρόσληψη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε κάθε σχολείο, αντισταθμιστικά μέτρα, υποστηρικτικές δομές για...
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
άνεργοι
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα
Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες και επιχορήγηση 12.264 ευρώ για κάθε θέση...
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα
sillalitirio-ekpaideutikoi.jpg
Αξιολόγηση: Ανυποχώρητη η βάση των εκπαιδευτικών - Ηδη 24 ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ επαναπροκήρυξαν απεργία-αποχή
Ο αγώνας στα χέρια των Πρωτοβάθμιων σωματείων και των εκπαιδευτικών - Ζητούν επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής και από τις Ομοσπονδίες
Αξιολόγηση: Ανυποχώρητη η βάση των εκπαιδευτικών - Ηδη 24 ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ επαναπροκήρυξαν απεργία-αποχή