Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο δολοφόνος της Κάτω Αχαΐας
Προθεσμία να ετοιμάσει την απολογία του έλαβε ο 63χρονος δολοφόνος της κάτω Αχαΐας

Προθεσμία για την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 63χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στην Κάτω Αχαΐα, με στόχο να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 63χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Πάτρας, χωρίς συνήγορο, με αποτέλεσμα να του οριστεί δικηγόρος υπεράσπισης από το δικαστήριο.

Η δολοφονία

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, καθώς ο δράστης είχε υποψίες ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Ωστόσο, ακολούθησε συμπλοκή, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται στο έδαφος. Τότε ο 63χρονος, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στο θύμα δεκάδες μαχαιριές.

Μάλιστα, μία γυναίκα, που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο. «Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

daskala
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό
Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μεγαλώσει το παιδί της; Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μπορέσει να λείψει από...
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό