ksenogiannakopoulou

Ένα μικρό ατύχημα είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, λίγο μετά την Ανάσταση, καθώς στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου πήραν φωτιά τα μαλλιά της.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου, τα μαλλιά της πήραν φωτιά από τη λαμπάδα που κρατούσε στο χέρι της.

Η ίδια μάλιστα δεν κατάλαβε, ωστόσο ο ιερωμένος που βρισκόταν στα δεξιά του Αρχιεπισκόπου, έσπευσε για την… πυρόσβεση και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο (από το 1:09:00)

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανακαινιση
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση
Ανακαινίζω – Νοικιάζω: Έως 36.000 ευρώ επιδότηση και κάλυψη έως 90% – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση