Κοινωνία

Άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην Ανάσταση (βίντεο)

ksenogiannakopoulou
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ένα μικρό ατύχημα είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, λίγο μετά την Ανάσταση, καθώς στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου πήραν φωτιά τα μαλλιά της.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου, τα μαλλιά της πήραν φωτιά από τη λαμπάδα που κρατούσε στο χέρι της.

Η ίδια μάλιστα δεν κατάλαβε, ωστόσο ο ιερωμένος που βρισκόταν στα δεξιά του Αρχιεπισκόπου, έσπευσε για την… πυρόσβεση και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο (από το 1:09:00)

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία