meth
INTIME | ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιδράσεις κατά Κούγια μετά την επίθεση στον Διευθυντή ΜΕΘ Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, για τη δωρεά οργάνων παιδιών

Την οργή των γονέων που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η επίθεση του Αλέξη Κούγια και οι αιχμές του για «εμπόριο» οργάνων με αποδέκτη τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρεά Ηλιάδη.

Η Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή έχασε τον 13χρονο γιό της, όταν κάνοντας ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Εντατικολόγος τότε ήταν ο Ανδρέας Ηλιάδης. Ο Γιάννης δώρισε ζωή σε 6 συνανθρώπους του.

Σήμερα, η μητέρα εξοργισμένη από όσα ακούγονται σε βάρος του στηρίζει τον εντατικολόγο από την Πάτρα. «Εάν αυτά τα πράγματα αναπαραχθούν φανταστείτε τι ζημιά μπορεί να γίνει στον λήπτη που περιμένει στην λίστα αναμονής;» διερωτάται η μητέρα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Πάντως, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει στις αιχμές κατά του εντατικολόγου, την ώρα που η μητέρα του Γιάννη θυμάται πως ο κ. Ηλιάδης είχε προσεγγίσει το θέμα της δωρεάς οργάνων. «Δεν θα ξεχάσω πόσο καταβεβλημένος ήταν ο Ανδρέας, θέλετε τα όργανα του παιδιού τον ρώτησα, έσκυψε το κεφάλι, κλαίγοντας είπε ναι, ε του λέω πάρτα όλα να σωθούν και άλλα παιδιά», πρόσθεσε η Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα