meth
INTIME | ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιδράσεις κατά Κούγια μετά την επίθεση στον Διευθυντή ΜΕΘ Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, για τη δωρεά οργάνων παιδιών

Την οργή των γονέων που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η επίθεση του Αλέξη Κούγια και οι αιχμές του για «εμπόριο» οργάνων με αποδέκτη τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρεά Ηλιάδη.

Η Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή έχασε τον 13χρονο γιό της, όταν κάνοντας ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Εντατικολόγος τότε ήταν ο Ανδρέας Ηλιάδης. Ο Γιάννης δώρισε ζωή σε 6 συνανθρώπους του.

Σήμερα, η μητέρα εξοργισμένη από όσα ακούγονται σε βάρος του στηρίζει τον εντατικολόγο από την Πάτρα. «Εάν αυτά τα πράγματα αναπαραχθούν φανταστείτε τι ζημιά μπορεί να γίνει στον λήπτη που περιμένει στην λίστα αναμονής;» διερωτάται η μητέρα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Πάντως, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει στις αιχμές κατά του εντατικολόγου, την ώρα που η μητέρα του Γιάννη θυμάται πως ο κ. Ηλιάδης είχε προσεγγίσει το θέμα της δωρεάς οργάνων. «Δεν θα ξεχάσω πόσο καταβεβλημένος ήταν ο Ανδρέας, θέλετε τα όργανα του παιδιού τον ρώτησα, έσκυψε το κεφάλι, κλαίγοντας είπε ναι, ε του λέω πάρτα όλα να σωθούν και άλλα παιδιά», πρόσθεσε η Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το ΤΕΛΙΚΟ Μητρώο Ωφελουμένων - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ GOLEARN

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Εκπαιδευτικοί εξωτερικού: «Δικαίωση» οι αλλαγές σε επιμίσθια και αποσπάσεις
Πράσινο φως από τη Βουλή για το άρθρο 84: Επιμίσθιο και στο 5ο έτος και δυνατότητα τριετούς παράτασης πέραν της εξαετίας
Εκπαιδευτικοί εξωτερικού: «Δικαίωση» οι αλλαγές σε επιμίσθια και αποσπάσεις
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Νίκος Παπαϊωάννου
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Νίκος Παπαϊωάννου: «Βαθιά, ιστορική και ουσιαστική η σχέση της πατρίδας μας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Ελληνισμό της Πόλης»
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα κατέβουμε στο ισόγειο να δούμε από την τηλεόραση τη δίκη»
«Μας στοιβάζουν για να μας εξωθήσουν σε αποχή» – Αιχμές της Μαρίας Καρυστιανού για τις συνθήκες διεξαγωγής στη δίκη για τα Τέμπη
Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα κατέβουμε στο ισόγειο να δούμε από την τηλεόραση τη δίκη»