οδηγός φορτηγού
Οδηγός φορτηγού καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς εις βάρος του

Ένας οδηγός φορτηγού, κατήγγειλε ότι βρισκόταν στη παραλιακή και ξαφνικά είδε ένα αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο STAR, «ήμουν στην αριστερή λωρίδα. Έκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου. Αν δεν φρενάριζα θα γινόταν και ατύχημα»

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα φαίνεται ότι βγήκαν εκτός ελέγχου καθώς ο οδηγός του φορτηγού αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση και από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι “είναι από την Ασφάλεια”. Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αυτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά, με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο».

Όπως προέκυψε ο ένας εκ των δύο ανδρών ήταν πράγματι αστυνομικός ο οποίος φορούσε πολιτικά. Και ο αστυνομικός και το άλλο άτομο που επέβαινε στο ιδιωτικής χρήσης όχημα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Την καταγγελία του οδηγού διαψεύδει ο αστυνομικός, καθώς υποστηρίζει ότι ούτε τον χτύπησε ούτε τον λήστεψε. «Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες», ανέφερε ο δικηγόρος του αστυνομικού, Νίκος Αλεξανδρής.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hpa_foithtes
ΗΠΑ: Ξεκίνησε η επέμβαση αστυνομικών κατά φοιτητών στο UCLA - Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες - Δείτε Live
Εισβολή της αστυνομίας στο UCLA - Οι αστυνομικοί ξηλώνουν οδοφράγματα και να κάνουν συλλήψεις, εκτοξεύοντας κρότου λάμψης και λαστιχένιες σφαίρες
ΗΠΑ: Ξεκίνησε η επέμβαση αστυνομικών κατά φοιτητών στο UCLA - Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες - Δείτε Live