οδηγός φορτηγού
Οδηγός φορτηγού καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς εις βάρος του

Ένας οδηγός φορτηγού, κατήγγειλε ότι βρισκόταν στη παραλιακή και ξαφνικά είδε ένα αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο STAR, «ήμουν στην αριστερή λωρίδα. Έκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου. Αν δεν φρενάριζα θα γινόταν και ατύχημα»

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα φαίνεται ότι βγήκαν εκτός ελέγχου καθώς ο οδηγός του φορτηγού αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση και από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι “είναι από την Ασφάλεια”. Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αυτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά, με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο».

Όπως προέκυψε ο ένας εκ των δύο ανδρών ήταν πράγματι αστυνομικός ο οποίος φορούσε πολιτικά. Και ο αστυνομικός και το άλλο άτομο που επέβαινε στο ιδιωτικής χρήσης όχημα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Την καταγγελία του οδηγού διαψεύδει ο αστυνομικός, καθώς υποστηρίζει ότι ούτε τον χτύπησε ούτε τον λήστεψε. «Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες», ανέφερε ο δικηγόρος του αστυνομικού, Νίκος Αλεξανδρής.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, μπροστά σε πίνακα με μαθηματικά
Καταγγελία εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη για ρουσφετολογικές τοποθετήσεις
Αίτημα για διαφάνεια: Η Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ζητά την παρέμβαση του Υπουργείου για τις τοποθετήσεις στα σχολεία
Καταγγελία εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη για ρουσφετολογικές τοποθετήσεις
βιβλία σε σχολείο
«Εκπαιδευτική πολυτυπία» ή υποβάθμιση; Οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για το πολλαπλό βιβλίο
Πολλαπλό Βιβλίο: Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας προειδοποιεί για διάσπαση του ενιαίου χαρακτήρα της εκπαίδευσης
«Εκπαιδευτική πολυτυπία» ή υποβάθμιση; Οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για το πολλαπλό βιβλίο
απολυτη
Εθνικό Απολυτήριο: Ερωτήματα και προβληματισμοί γονέων για τις εκπαιδευτικές ανισότητες και την πίεση στους μαθητές
Σε συναγερμό οι γονείς για το «Εθνικό Απολυτήριο» και τις αλλαγές στο Λύκειο - Ενημερωτική συνάντηση στην Καλαμαριά
Εθνικό Απολυτήριο: Ερωτήματα και προβληματισμοί γονέων για τις εκπαιδευτικές ανισότητες και την πίεση στους μαθητές
υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Εκδήλωση με μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό
Απολογιστική συνάντηση Μαθητικού Διαγωνισμού ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Το Ολοκαύτωμα στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων»
Υπουργείο Παιδείας: Εκδήλωση με μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό