αστυνομικοί Λόφος Στρέφη
Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη
Αστυνομικές δυνάμεις σε παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο Λόφο του Στρέφη

Παιδικό αποκριάτικο πάρτι «περικύκλωσαν» αστυνομικές δυνάμεις στο Λόφο του Στρέφη, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Τι καταγγέλλεται

Όπως καταγγέλλει η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη, η οποία δημοσίευσε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, την ώρα που πραγματοποιούνταν παιδικό πάρτι του δημοτικού σχολείου και τα παιδιά έπαιζαν μπάσκετ, είχαν παραταχθεί γύρω τους αστυνομικοί.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ακόμη μία ακατανόητη πράξη των αστυνομικών προς τους κατοίκους της περιοχής, όπου παρότι δεν προέβησαν σε βιαιοπραγίες, δεν είχαν πρακτικά λόγο να βρίσκονται στο σημείο, δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική αίθουσα
Όταν η Τοπική Ιστορία μπαίνει στην τάξη: Οι «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» στα σχολεία
Υποχρεωτικές δράσεις σε Δημοτικά και Γυμνάσια φέρνουν τους μαθητές πιο κοντά στον τόπο και την κοινωνία τους
Όταν η Τοπική Ιστορία μπαίνει στην τάξη: Οι «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» στα σχολεία
εκπαιδευτικοι
Οι «σπασμένες φλέβες» των διώξεων – Το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων και το μήνυμα φόβου
Με αφορμή το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων στην Τρίπολη (16 Ιανουαρίου 2026)
Οι «σπασμένες φλέβες» των διώξεων – Το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων και το μήνυμα φόβου
istoria.jpg
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διακυβεύεται στην «Αντιγόνη» ή στον Θουκυδίδη, δεν φταις εσύ· φταίει ο τρόπος που σου τα δίδαξαν.
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.