Thumbnail
Ζημιές σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα από την πτώση τοίχου λόγω ισχυρών ανέμων, στη Θεσσαλονίκη

Ζημιές σε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα προκάλεσε η κατάρρευση τοίχου εγκαταλελειμμένου κτιρίου, που βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο τοίχος, μήκος περίπου 20 μέτρων, έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων. Στο συγκεκριμένο σημείο, πίσω από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, παρκάρουν αρκετοί οδηγοί τα οχήματα τους και από τα χαλάσματα προκλήθηκαν σοβαρές φθορές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός. Λίγο νωρίτερα, επί της οδού Γιαννιτσών είχε καταρρεύσει σκεπή άλλου εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και αρκετές είναι οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολίτες για περιπτώσεις με κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων που εγκυμονούν κινδύνους.

Ειδικότερα, από τις 6:30 το ξημέρωμα έως τις 3 μετά το μεσημέρι, τα συνεργεία της Πυροσβεστικής επενέβησαν σε 18 κοπές δέντρων και απομακρύνσεις κλαδιών από το οδόστρωμα και άλλες δέκα αφαιρέσεις αντικειμένων, όπως για παράδειγμα τέντες που είχαν αποκολληθεί, ιστοί από σημαίες και κομμάτι μουσαμά που κρεμόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμό πεζών ή οδηγών.

Κατέρρευσε σκεπή– Γλίτωσε από τύχη παιδί με το σκύλο του

Κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων στη περιοχή, κατέρρευσε στέγη από εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Όπως διαπιστώθηκε αιτία ήταν ένα δέντρο που μεγάλωνε και έπαιρνε ύψος στα ενδότερα.

Συγκεκριμένα, το δέντρο, κουνήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους και οδήγησε στη πτώση της σκεπής.

Δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός, αλλά από τύχη γλίτωσε ένα παιδί μαζί με τον σκύλο του, που πέρασαν από την οδό Γιαννιτσών λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει η σκεπή.

Η σκεπή κατέρρευσε πάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα ΙΧ, όπως αναφέρει ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική βία
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
Η ΟΛΜΕ ζητά την άμεση λήψη μέτρων, όπως πρόσληψη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε κάθε σχολείο, αντισταθμιστικά μέτρα, υποστηρικτικές δομές για...
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
άνεργοι
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα
Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες και επιχορήγηση 12.264 ευρώ για κάθε θέση...
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα