γονεισ ικαριας
«Ποιος θα πάρει την ευθύνη για την κακιά την ώρα όταν θα κινδυνέψει ένα παιδί;»

Η Ένωση Γονέων της Ικαρίας με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι «αποφασίστηκε η μετακίνηση της μιας εκ των δύο παιδιάτρων του νησιού στη Σάμο»

Επιπλέον καταγγέλλει αυτή την απόφαση ως ανεπίτρεπτη, αλλά και επικίνδυνη, διότι «δεν μπορεί να υπάρχει ένας παιδίατρος για 960 μαθητές».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο εβδομάδες από την προσπάθεια της 2ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του νοσοκομείου Σάμου για την εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων του Νοσοκομείου Ικαρίας προς αυτό της Σάμου.

Ο ικαριακός λαός, εν μέσω του εγκλήματος στα Τέμπη, κινητοποιήθηκε άμεσα, πράγμα που ανάγκασε την διεύθυνση της 2ης Υ.Π.Ε να ανακαλέσει αυτήν την ενέργεια , διευκρινίζοντας ότι θα βρεθεί άμεσα λύση και για τις ανάγκες στο νοσοκομείο Σάμου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις εκ μέρους της 2ης Υ.Π.Ε, το ίδιο αιφνιδιαστικά και ύπουλα, εχθές, με γραπτή εντολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, επανέρχεται στην απόφασή της, για την μετακίνηση μιας εκ των δυο παιδιάτρων προς τη Σάμο.

Ποιοι νομίζετε ότι είστε και κυρίως σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;

Από πότε τα παιδιά μας είναι ενός κατώτερου θεού; Ποιοι είστε εσείς που θα ακυρώσετε τους αγώνες των ικαριωτών για να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας με δεύτερο παιδίατρο; Ποιος θα πάρει την ευθύνη για την κακιά την ώρα όταν θα κινδυνέψει ένα παιδί; Τονίσαμε επανειλημμένα ότι ένας παιδίατρος για 960 μαθητές, χώρια τα νεογνά, χώρια τα παιδιά των Φούρνων, δεν φτάνει ούτε για αστείο. Αντί για μετακινήσεις-μπαλώματα, διορίστε μόνιμους παιδιάτρους στα νησιά.

Ένα έχουμε να σας πούμε:

Θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την υγεία των παιδιών μας.

Στεκόμαστε απέναντί σας και σας το λέμε ξεκάθαρα:

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα