κινητοποιηση παιδων
Γονείς: «Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας που με τους άθλιους χειρισμούς τους, βυθίζουν στην απόγνωση οικογένειες από ολόκληρη την χώρα»

Ηχηρό «όχι»  στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" λένε οι γονείς μαθητών της Ικαρίας.

«Ως γονείς βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου, καθώς ξημερώνει και για αυτούς ένα αβέβαιο αύριο. Ένα αύριο που το καινούριο καθεστώς θα φέρει απολύσεις, συμβάσεις ημιαπασχόλησης, μειωμένα ωράρια κτλ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας

Η ανακοίνωση 

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας θέλει να εκφράσει την συμπαράστασή της στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την σφοδρή εναντίωσή της στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".

Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα κάθε ρύθμιση που προωθεί την εμπορευματοποίηση τις περίθαλψης του παιδικού καρκίνου, αλλά και οποιασδήποτε νόσου ή αρρώστιας που αφορά παιδιά.

Για μία ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που με τους αποτρόπαιους νόμους περί Υγείας, ανοίγει τον δρόμο στους Βαρδινογιάννηδες και σε κάθε Βαρδινογιάννη αυτού του κόσμου, να πλουτίζει ακόμη περισσότερο, εμπορευματοποιώντας την υγεία των παιδιών μας.

Για μια ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας που με τους άθλιους χειρισμούς τους, βυθίζουν στην απόγνωση οικογένειες από ολόκληρη την χώρα, που έρχονται αντιμέτωπες με τον πιο δύσκολο και άνισο αγώνα που δίνουν τα παιδιά τους στις πιο τρυφερές ηλικίες τους.

Οικογένειες που ήδη στενάζουν από τα χαράτσια, την ακρίβεια και την ανεργία.

Επίσης, ως γονείς βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου, καθώς ξημερώνει και για αυτούς ένα αβέβαιο αύριο. Ένα αύριο που το καινούριο καθεστώς θα φέρει απολύσεις, συμβάσεις ημιαπασχόλησης, μειωμένα ωράρια κτλ.

Οι γονείς της Ικαρίας βροντοφωνάζουν:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ

ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep
169 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αποσιώπηση της μάχης των εξεταστικών από την ιστορία της ΔΟΕ
Η μάχη των εξεταστικών του ’98 ανήκει στις λαμπρές ιστορικές στιγμές του κλάδου, δεν εξαφανίζεται από καμία «ιστορική» γομολάστιχα παραχάραξης
169 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αποσιώπηση της μάχης των εξεταστικών από την ιστορία της ΔΟΕ