κινητοποιηση παιδων
Γονείς: «Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας που με τους άθλιους χειρισμούς τους, βυθίζουν στην απόγνωση οικογένειες από ολόκληρη την χώρα»

Ηχηρό «όχι»  στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" λένε οι γονείς μαθητών της Ικαρίας.

«Ως γονείς βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου, καθώς ξημερώνει και για αυτούς ένα αβέβαιο αύριο. Ένα αύριο που το καινούριο καθεστώς θα φέρει απολύσεις, συμβάσεις ημιαπασχόλησης, μειωμένα ωράρια κτλ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας

Η ανακοίνωση 

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας θέλει να εκφράσει την συμπαράστασή της στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την σφοδρή εναντίωσή της στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".

Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα κάθε ρύθμιση που προωθεί την εμπορευματοποίηση τις περίθαλψης του παιδικού καρκίνου, αλλά και οποιασδήποτε νόσου ή αρρώστιας που αφορά παιδιά.

Για μία ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που με τους αποτρόπαιους νόμους περί Υγείας, ανοίγει τον δρόμο στους Βαρδινογιάννηδες και σε κάθε Βαρδινογιάννη αυτού του κόσμου, να πλουτίζει ακόμη περισσότερο, εμπορευματοποιώντας την υγεία των παιδιών μας.

Για μια ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας που με τους άθλιους χειρισμούς τους, βυθίζουν στην απόγνωση οικογένειες από ολόκληρη την χώρα, που έρχονται αντιμέτωπες με τον πιο δύσκολο και άνισο αγώνα που δίνουν τα παιδιά τους στις πιο τρυφερές ηλικίες τους.

Οικογένειες που ήδη στενάζουν από τα χαράτσια, την ακρίβεια και την ανεργία.

Επίσης, ως γονείς βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου, καθώς ξημερώνει και για αυτούς ένα αβέβαιο αύριο. Ένα αύριο που το καινούριο καθεστώς θα φέρει απολύσεις, συμβάσεις ημιαπασχόλησης, μειωμένα ωράρια κτλ.

Οι γονείς της Ικαρίας βροντοφωνάζουν:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ

ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα