Thumbnail
Οι Απόκριες είναι η γιορτή των παιδιών και ο Δήμος Γλυφάδας καλεί όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο καρναβάλι, μοιράζοντάς τους αποκριάτικες στολές!

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα διεξαχθεί ένα μεγάλο καρναβάλι με πρωταγωνιστές τα παιδιά και ο δήμος Γλυφάδας μοιράζει δωρεάν στολές σε μικρά και μεγάλα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Από σήμερα, Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου (9 π.μ. έως 7 μ.μ.) θα διατίθενται δωρεάν από το βεστιάριο του Δήμου Γλυφάδας, που βρίσκεται στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30) αποκριάτικες στολές για τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλων των σχολείων της Γλυφάδας -δημοσίων και ιδιωτικών- ενόψει της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στο https://glyfada.gr/index.php/home/page/apokries για να παραλάβετε την στολή που επιθυμείτε.

«Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο καρναβάλι και – για όσους επιθυμούν – τους μοιράζουμε τις αποκριάτικες στολές! Όλα τα παιδιά (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου – οποιουδήποτε σχολείου) κατοίκων της Γλυφάδας, μπορούν να συμμετέχουν σε θεματικά γκρουπ, της δικής τους επιλογής», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Τι πρέπει ακριβώς να κάνουν; Συμπληρώνουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα και μετά λαμβάνουν email με οδηγίες. Στη συνέχεια – ασφαλώς μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων – μπορούν να έρχονται από αυτή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. (είσοδος επί της οδού Επαμεινώνδα 30). Εκεί επιλέγουν τη στολή που επιθυμούν να φορέσουν, βάσει φυσικά της διαθεσιμότητας που υπάρχει σε είδη και σε νούμερα.

Οι στολές θα διατίθενται δωρεάν, αλλά πρέπει βέβαια να επιστραφούν αμέσως μετά το Καρναβάλι, για να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες στο βεστιάριο του Δήμου που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια θα ενημερωθούν για το πότε και που πρέπει να προσέλθουν την Κυριακή της Αποκριάς, για να συμμετέχουν στο μεγάλο Καρναβάλι της Γλυφάδας!». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
τροχαίο Πειραιώς
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο με πέντε άτομα στην Πειραιώς
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο