Έναν εφιάλτη ζει μία ηλικιωμένη στην Κρήτη στα χέρια του γιου της, όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια δίκης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Η γυναίκα έφτασε στο σημείο να παρακαλέσει τους δικαστές να φυλακίσουν τον γιο της, λέγοντας πας «δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με».
Ο γιος και τα προβλήματα
Σύμφωνα με το cretalive.gr, o γιος της ηλικιωμένης είναι χρόνια εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και για πολλοστή φορά είχε ξεσπάσει εναντίον της μητέρας του.
Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί και προέβη σε βίαιες συμπεριφορές στο σπίτι και κυνήγησε τη μητέρα του με μαχαίρι. Μάλιστα άνοιξε και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε.
Η γυναίκα αποκάλυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο έχει αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι για τη δική της ασφάλεια και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πως να χάσετε λίπος από την κοιλιά: Μια γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα και προπαντός υγιεινή
Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ