κελι
«Δεν μπορούσε να διαχειριστεί την συμπεριφορά της» και την έδεσε σε ένα κελί για 20 ολόκληρα χρόνια

Η Rosinalva da Silva κρατήθηκε για 20 χρόνια αλυσοδεμένη μέσα σε ένα βρώμικο αυτοσχέδιο κελί, γιατί η μητέρα της δεν μπορούσε να διαχειριστεί την συμπεριφορά που είχε, όταν έχασε και τα δύο παιδιά της.

Η σοκαριστική αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στο Espírito Santo της Βραζιλίας και έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail. Οι τοπικές αρχές, έκαναν έφοδο στο σπίτι και βρήκαν αλυσοδεμένη την Rosinalva da Silva.

Η 39χρονη σήμερα γυναίκα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, αφυδατωμένη και υποσιτισμένη. Κρατούνταν σε ένα σκοτεινό υπνοδωμάτιο με τα πόδια της και τα χέρια της αλυσοδεμένα. Επρόκειτο για ένα αυτοσχέδιο κελί που το φως του ήλιου έμπαινε από ένα μικρό γυάλινο παράθυρο και υπήρχαν κάγκελα για να μην μπορεί να διαφύγει.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως η γυναίκα κρατούνταν αλυσοδεμένη από την μητέρα της, καθώς όπως η ίδια δήλωσε δεν μπορούσε να «διαχειριστεί την επιθετική συμπεριφορά που είχε αναπτύξει η κόρη της μετά την απώλεια των δύο παιδιών της». Σημειώνεται ότι η Rosinalva da Silva έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και η μητέρα της όταν συνελήφθη ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για την 20ετή κράτηση της Rosinalva da Silva συνελήφθη η μητέρα της και ένας ακόμα άνδρας, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές. Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην κράτηση της.

Η άτυχη κόρη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παραμένει υπό παρακολούθηση και νοσηλεύεται για σοβαρό υποσιτισμό. Τα πλάνα από την διάσωσή της έκαναν τον γύρω ΜΜΕ στην Βραζιλία, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekloges
Α-Γ ΕΛΜΕ Β΄ Αθήνας: Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» καλεί σε ανατροπή των συσχετισμών στις εκλογές της 11ης Μαΐου
Το μανιφέστο της «Αγωνιστικής Παρέμβασης» για μισθούς και μονιμότητα - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι
Α-Γ ΕΛΜΕ Β΄ Αθήνας: Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» καλεί σε ανατροπή των συσχετισμών στις εκλογές της 11ης Μαΐου
Απόλυση εργαζομένου
Μέτωπο εκπαιδευτικών κατά της άρσης μονιμότητας και των απολύσεων - Καταγγελίες για «κυβερνητικό συνδικαλισμό» και διώξεις
Στο κείμενό τους, οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ένα πρωτοφανές κύμα πειθαρχικών διώξεων που αγγίζουν τις 2.500 περιπτώσεις μέσα σε έναν χρόνο,...
Μέτωπο εκπαιδευτικών κατά της άρσης μονιμότητας και των απολύσεων - Καταγγελίες για «κυβερνητικό συνδικαλισμό» και διώξεις
Σχολική αίθουσα λυκείου άδεια για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις 2026 με την Τράπεζα Θεμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Πώς θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια
Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των εξετάσεων των προαγωγικών και επαναληπτικών εξετάσεων Α', Β' , Γ΄ και Δ' τάξης Λυκείου μέσω της Τράπεζας Θεμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Πώς θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια