Thumbnail
Η ανήλικη υποστήριξε ότι ο άγνωστος την πλησίασε, της έπιασε το πόδι στο ύψος του μηρού και της ζήτησε να τον ακολουθήσει

Μια νέα καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα, όταν ένα 11χρονο κορίτσι πήγε στην Αστυνομία σήμερα το μεσημέρι και κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από άγνωστο άτομο στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Πυλαίας, υποστηρίζοντας ότι ο άγνωστος την πλησίασε, της έπιασε το πόδι στο ύψος του μηρού και της ζήτησε να τον ακολουθήσει, σύμφωνα με το thestival. Εκείνη τον έσπρωξε και έτρεξε για να γλιτώσει.

Στη συνέχεια, πλησίασε την είσοδο ενός super market στην οδό Κρήτης και από εκεί κάλεσε στο τηλέφωνο μια συνομίληκή της για να της πει ότι διατρέχει κίνδυνο. Η φίλη της τη στιγμή που δέχτηκε το τηλεφώνημα βρισκόταν έξω από νηπιαγωγείο της περιοχής. Τότε, ζήτησε άμεσα βοήθεια από μια νηπιαγωγό η οποία κάλεσε το 100 και ανέφερε το περιστατικό.

Οι Αρχές εντόπισαν την 11χρονη που έκανε την καταγγελία ενώ υπάλληλος του σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσε ότι την είδε έξω από το σούπερ μάρκετ να μιλά ταραγμένη στο τηλέφωνο. Αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας