Απειλές Κούγια: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη
«Είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου και το έκανε μπροστά τους δικηγόρους του»

Ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί αύριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα εις βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη διακοπή της δίκης «άτυχη στιγμή της Δικαιοσύνης». «Το απολογητικό υπόμνημα που θα θέσουμε αύριο στις 9:00 είναι 125 σελίδες. Μόνο για να το διαβάσει η κυρία ανακριτής θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ημέρες. Είπα να μην ταλαιπωρηθούν οι ένορκοι, το δικαστήριο, οι 50 γιατροί και οι νοσηλευτές από την Πάτρα. Έχει νεκρώσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά δεν ακούστηκα», δήλωσε στο Mega.

«Η κ. Πισπιρίγκου κρατείται εννέα μήνες. Το 18μηνο συμπληρώνεται 5 Νοεμβρίου, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει δίκη “άρπα κόλλα”. Έχω πάντα εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, αλλά σε κάθε περίπτωση με σοκάρει αυτή η εξέλιξη. Αύριο το πρωί δεν θα γίνει η δίκη, θα περιμένει ένα ολόκληρο δικαστήριο πότε θα τελειώσει η ανάκριση. Δεν μπορώ να καταλάβω. Απαγορεύεται να ξεκινήσει η δίκη χωρίς την παρουσία της Πισπιρίγκου και δικηγόρου» είπε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου»

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο Αλ. Κούγιας είπε ότι αφαιρεί τις φωτογραφίες από τα μνήματα των παιδιών και τόνισε ότι θα έχει προβλήματα στη δίκη. Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας.

«Χθες του διατύπωσα ένα ευθύ παράπονο, για ποιο λόγο βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών από τους τάφους. Είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου και το έκανε μπροστά τους δικηγόρους του. Του είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα γιατί είναι βεβήλωση και μου είπε “καλά, θα κάνω ότι γουστάρω”. Ο κ. Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η δίκη αυτή θα είναι η «δίκη των ιατροδικαστών», ενώ τόνισε πως στο υπερασπιστικό τους οπλοστάσιο έχουν 8 ιατροδικαστές, δύο παθολογοανατόμους και ένα καθηγητή πανεπιστημίου. Αναφέρθηκε επίσης στην αποτελεσματικότητα του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και ρώτησε πότε θα απαντήσει στο εξώδικο που του έχει στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εξαφανιση
Κρήτη: Νεκρός ο πρώην σύντροφος 43χρονης που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες
Εντοπίστηκε νεκρός με καραμπίνα ο άνδρας που είχε προσαχθεί και αφεθεί ελεύθερος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ελευθερίας Γιακουμάκη
Κρήτη: Νεκρός ο πρώην σύντροφος 43χρονης που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες
χαιδαρι
Διευθύντρια σχολείου Χαϊδαρίου: «Έπεσε με το κεφάλι» – Σε κατάσταση σοκ οι μαθητές, στο σχολείο ψυχολόγοι
Σε εξέλιξη οι έρευνες για το περιστατικό – Καθησυχαστική η διεύθυνση για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων
Διευθύντρια σχολείου Χαϊδαρίου: «Έπεσε με το κεφάλι» – Σε κατάσταση σοκ οι μαθητές, στο σχολείο ψυχολόγοι
Χρήματα, χαρτονομίσματα σε ευρώ
Έως 500€ ενίσχυση για συνταξιούχους: Στο τραπέζι νέο πακέτο μέτρων στήριξης
Διεύρυνση δικαιούχων, αυξημένη «επιταγή ακρίβειας» και αλλαγές στην προσωπική διαφορά εξετάζει η κυβέρνηση
Έως 500€ ενίσχυση για συνταξιούχους: Στο τραπέζι νέο πακέτο μέτρων στήριξης
γαλα
Συναγερμός για βρεφικές τροφές HiPP: Ανάκληση προϊόντων στην Ευρώπη – Τι λέει η εταιρεία για την Ελλάδα
Ίχνη ποντικοφάρμακου σε παρτίδες του εξωτερικού προκαλούν ανησυχία – Δεν επηρεάζονται τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά
Συναγερμός για βρεφικές τροφές HiPP: Ανάκληση προϊόντων στην Ευρώπη – Τι λέει η εταιρεία για την Ελλάδα