Ρούλα Πισπιρίγκου
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Απορρίφθηκε το αίτημα για αναβολή της δίκης που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, επικαλούμενος επαγγελματικούς αλλά και σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Μετά το «παρούσα» της 34χρονης κατηγορουμένης για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας και τη δήλωση παράστασης Πολιτικής Αγωγής από τον πατέρα του παιδιού, ο Αλ. Κούγιας ζήτησε την αναβολή της δίκης για μετά τον Απρίλιο.

Ο συνήγορος επικαλούμενος σειρά σοβαρών δικών που είναι σε εξέλιξη ή ξεκινούν άμεσα με «προβλήματα παραγράφων ή λήξεως 18μηνων» στα οποία πρέπει να παρίσταται ζητήσει από το δικαστήριο να προχωρήσει σε αναβολή. Αναφέρθηκε επίσης σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Αλ. Κούγιας προανήγγειλε πως μεθαύριο Τετάρτη η εντολέας του θα απολογηθεί για τη δικογραφία που αφορά τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της και έκανε λόγο για κίνδυνο να «έχουμε αντιφατικές αποφάσεις».

Στη συνέχεια, τόνισε πως μέχρι τον Απρίλιο δεν προτίθεται να ζητήσει την έξοδο της Ρούλας Πισπιρίγκου από την φυλακή και πρόσθεσε ότι η υπόθεση μπορεί να αναβληθεί, καθώς δεν τίθεται θέμα 18μηνου για την εντολέα του.

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης»

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο», δήλωσε η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου απορρίπτοντας το αίτημα για αναβολή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα