kougias
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Στο Action 24 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών της στην Πάτρα.

Μέσα σε αυτά που ανέφερε τόνισε την πεποίθησή του ότι ίσως δίκη να μην πραγματοποιηθεί, αλλά αντ' αυτού μπορεί να υπάρξει απαλλαγή διά βουλεύματος.

Τι ανέφερε ο Κούγιας

«Η κυρία Πισπιρίγκου γέννησε και έχασε τρία παιδιά, τα δύο από τα τρία έχασαν τη ζωή τους στα νοσοκομεία. Η κυρία Πισπιρίγκου, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια, όταν χάθηκε το 2ο παιδί δεν πίστεψε όσα τους είπαν οι γιατροί και έκανε μήνυση στους γιατρούς. Η Μαλένα και η Ίριδια χάθηκαν από παθολογικά αίτια. Πεθαίνει ακολούθως το βρέφος, για το οποίο κανείς δεν είπε ότι έπασχε από κίρρωση του ήπατος και το άλλο από καρδιά (η Τζωρτζίνα). Κανείς δεν τα είπε γιατί δεν τους βόλευε», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου πρόσθεσε: «Κι έρχονται ξαφνικά, επειδή πέθαναν τρία παιδιά, να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να λένε ότι υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες. Είναι δυνατόν η μάνα να σκότωσε τα παιδιά της και να πηγαίνει στη δικαιοσύνη και να ζητάει να γίνει έλεγχος από τι πέθανε το παιδί;».

Ο κ. Κούγιας είπε μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά παρακολουθούνταν μόνιμα, υπάρχουν ιατρικοί φάκελοι. Έμεινε σαν το σκυλί στο αμπέλι μία γυναίκα και έβγαιναν οι ψυχίατροι και έναν αναλύσεις στην τηλεόραση. Κι έλεγαν ότι σκοτώνει τα παιδιά. Μιλάμε για ένα φυσιολογικό κορίτσι, όταν το γνώρισα εγώ, αλλά αργά».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «θα ζητήσω αναβολή της υπόθεσης και σε αυτή τη δίκη και στην επόμενη, αν γίνει δίκη, γιατί πιστεύω θα απαλλαγεί διά βουλεύματος. Ανέλαβα την υπόθεση για να βοηθήσω την δικαιοσύνη και την ελληνική κοινωνία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.jpg
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς
Σε μια πρώτη ανάγνωση των τίτλων βλέπουμε ότι οι μόνες σταθερές είναι η Παιδεία και τα Θρησκεύματα. Ανάλογα με τις εποχές, το ένα προηγείται ή έπεται...
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς