Δολοφονία
Σαν σήμερα το 2015 διαπράττεται μια σκληρή δολοφονία στη γειτονιά της Καλλιθέας

3 Ιανουαρίου του 2015, η Ανιέλα Αλεξάντροβα σύζυγος του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη και πατέρα του παιδιού της, τον σκοτώνει και καλύπτει τον φόνο, βάζοντας τον στον καταψύκτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 κα αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους.

Ο Βασίλης, όντας ναυτικός μπάρκαρε συχνά για ταξίδια και εκείνη έμενε πίσω χαλώντας τα χρήματα που είχε το ζευγάρι στην άκρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες από συγγενείς και φίλους του Βασίλη.

Μία φορά ο ναυτικός είχε μπαρκάρει για ένα ταξίδι, εκείνη πήρε το μωρό που είχαν αποκτήσει με βάσανα, μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση, άδειασε και τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό, που περιείχε 45.000€ και έφυγε για την πατρίδα της. Λίγο αργότερο ο Κοκκίνης την συγχώρησε και η γυναίκα επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το 2008, κι ενώ είχαν βάλει μπροστά το διαζύγιο, η Ανιέλα ξαναέφυγε για τη Βάρνα μαζί με το παιδί και 223.000€ που είχε καταθέσει ο παππούς του σε τραπεζικό λογαριασμό, κάνοντας ανάληψη με πλαστή υπεύθυνη δήλωση. Εντοπίστηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού ντετέκτιβ και πείστηκε να γυρίσει. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, αλλά ο ναυτικός ανακάλεσε τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος της για αρπαγή ανηλίκου, ελπίζοντας ότι όλα θα ξεπεραστούν και θα μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Τον Οκτώβριο του 2014 πήραν εν τέλει διαζύγιο, μετά από διαφωνίες και έμεναν σε διαφορετικά σπίτια, ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας τους ήταν το παιδί.

Η αρχή.. του τέλους

Στις 3 Ιανουαρίου 2015 η Ανέλια κάλεσε τον 63χρονο ναυτικό στο σπίτι για να δει το παιδί, που «είχε πυρετό» και εκεί ένας 29χρονος Ρουμάνος, που είχε πληρωθεί αδρά, υλοποίησε το σατανικό της σχέδιο. Αφού τον ζάλισε με αλκοόλ και υπνωτικά χάπια που έριξε στο ποτό του, τον σκότωσε και έκρυψε το πτώμα του στον καταψύκτη.

Τέσσερις ημέρες μετά το έγκλημα η Ανέλια Αλεξάντροβα πέταξε για την πατρίδα της, εγκαταλείποντας μια για πάντα την Ελλάδα. Ωστόσο συνέχισε να πληρώνει κανονικά τα ενοίκια του σπιτιού για να κερδίσει χρόνο και να μην κινήσει υποψίες. Στα παράπονα του σπιτονοικοκύρη για δυσοσμία, απάντησε ατάραχη ότι «μάλλον κάτι είχε ξεχάσει το παιδί έξω από το ψυγείο». Το καλοκαίρι, όμως, έκοψε κάθε επαφή.

Τον Ιανουάριο του 2016, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Βασίλη Κοκκίνη, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος πήγε με δικαστικό επιμελητή για να επιδώσει απόφαση έξωσης και όλα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια του. Το πτώμα του άτυχου ναυτικού βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα, με μονωτική ταινία στο στόμα και τυλιγμένο με νάιλον σακούλες και σεντόνια.

Οι υποψίες της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν αμέσως πάνω στην 49χρονη πρώην σύζυγο του Βασίλη Κοκκίνη και αμέσως ενημερώθηκε η Ιντερπόλ. Η γυναίκα εντοπίστηκε τελικώς στις 15 Νοεμβρίου 2016.

Η δίκη

Συνελήφθη από την αστυνομία, μαζί με μία φίλη της και συμπατριώτισσά της, η οποία φέρεται να την βοήθησε, ώστε να βρει τους «εκτελεστές» από τη Ρουμανία.

Η δίκη για τη συγκλονιστική υπόθεση τη δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού από την Καλλιθέα ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου του 2017 ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η πρώην σύζυγος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, ενώ η φίλη της σε κάθειρξη 18 ετών για συγκάλυψη και συμμετοχή σε ανθρωποκτονία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Σοκ σε σχολείο: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Ο μαθητής κατέβαινε την ώρα του διαλείμματος μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο και, ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της κλίμακας σε ύψος...
Σοκ σε σχολείο: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
αυτοκτονια
Τραγωδία στην Κρήτη: 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε και 84χρονος ήπιε φυτοφάρμακο
Οι αρχές και στα δύο περιστατικά κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία
Τραγωδία στην Κρήτη: 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε και 84χρονος ήπιε φυτοφάρμακο