Thumbnail
Μια μάνα πηγαινοέρχεται στην Πάτρα για το μητρικό γάλα και ένας πατέρας που δεν γνωρίζει ακόμη το πως μέσα σε δύο ώρες όλα ανατράπηκαν, ψάχνοντας για απαντήσεις.

Μέρες αγωνίας περνά ένα ζευγάρι από το Αγρίνιο καθώς το μωράκι που έφερε στη ζωή πριν από περίπου μία εβδομάδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλα έδειχναν πως πήγαιναν άψογα με συνεχείς παρακολουθήσεις από τους ιατρούς.

Πράγματι, η γέννα κύλησε ομαλά, τα σχόλια ήταν άκρως αισιόδοξα όμως δύο ώρες αργότερα η κατάσταση ανατράπηκε…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress.gr, ο πατέρας αντίκρισε το μωρό μελανιασμένο και τρομοκρατημένος απευθύνθηκε στους γιατρούς οι οποίοι και ανέλαβαν να βρουν τι έχει συμβεί. Στις τρεις ώρες μετά την γέννα, το βρέφος βρίσκονταν σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όπου οι γιατροί παρέλαβαν το μωρό «σε άθλια κατάσταση», όπως είπαν και όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Διασωληνώθηκε για επτά μέρες  και ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου το σωληνάκι αφαιρέθηκε και το βρέφος αναπνέει μόνο του.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή, οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν για την υγεία του βρέφους με την αγωνία των δικών του ανθρώπων να παραμένει μεγάλη, ως προς τις βλάβες που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεισμός
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Σποράδες
Η δόνηση έγινε αισθητή όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη και οι Σποράδες
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Σποράδες