viasmos
Πάτρα: Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του έξω από το σχολείο του παιδιού τους

Μητέρα ανήλικου παιδιού νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες σε Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος», η γυναίκα έφτασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας για να καταγγείλει την επίθεση που δέχτηκε προ ημερών και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε -με άλλες μητέρες- να το πάρει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας – ο οποίος είναι γνωστός στην αστυνομία – άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να τη βρίζει χυδαία.

Οι άλλες μητέρες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη καταφέρει στην πρώην του πολλά χτυπήματα, ικανά να τη στείλουν στο νοσοκομείο.

Αν και η μητέρα βρέθηκε στο έδαφος φωνάζοντας από τους πόνους, εκείνος συνέχιζε απτόητος να την χτυπά. Μητέρες μαθητών – έστω κι αν έτρεμαν από τον φόβο τους – έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίστηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όμως, είχε προλάβει να κάνει μεγάλη ζημιά στη μάνα του παιδιού του.

Αφού πήρε εξιτήριο, κατάφερε να πάει στην ΕΛ.ΑΣ να κάνει την καταγγελία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του άνδρα. Η γυναίκα ωστόσο φοβάται ότι ο «νταής» δεν υπολογίζει από τέτοια και ζητά προστασία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideutikoi
Ποιοι εκπαιδευτικοί από 1/1/2026 δικαιούνται 2 επιπλέον Μισθολογικά Κλιμάκια
Αλλαγές στο μισθολόγιο από 1η Ιανουαρίου 2026 – Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν δύο μισθολογικά κλιμάκια
Ποιοι εκπαιδευτικοί από 1/1/2026 δικαιούνται 2 επιπλέον Μισθολογικά Κλιμάκια
Ακίνητα, σπίτια στην Αθήνα
Θέλετε να μην πληρώσετε φόρο για 3 χρόνια; Νοικιάστε ένα ακίνητό σας σε εκπαιδευτικούς
Μηδενικός φόρος για τρία χρόνια σε όσους διαθέτουν σπίτια για μακροχρόνια μίσθωση σε εκπαιδευτικούς
Θέλετε να μην πληρώσετε φόρο για 3 χρόνια; Νοικιάστε ένα ακίνητό σας σε εκπαιδευτικούς