τροχαιο-ευβοια
Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων στην Εύβοια

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση της ΠΥ στην βόρεια Εύβοια, και συγκεκριμένα στη θέση "Νταμάρι" κοντά στα Γιάλτρα, όπου λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί, ένα ΙΧΦ που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Αιδηψού - Λιχάδας, από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport από την μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης Αλβανικής υπηκοότητας.

Ο τραυματίας έχει απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ συνεχίζεται αυτή την ώρα η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα