Αμόκ προκάλεσε σε πολίτη στα Χανιά, το άκουσμα της αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσής του, σήμερα το πρωί, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων.
Ο πολίτης κινήθηκε από το ακροατήριο μπροστά στα δικαστικά έδρανα και φώναξε προς την πρόεδρο ότι την επόμενη φορά δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη δίκη.
«Δέκα χρόνια έρχομαι εδώ. Δέκα χρόνια. Έχω βγάλει τον καρκίνο εξαιτίας σας. Κυριολεκτικά» φώναζε ενώ απομακρυνόμενος από την αίθουσα οι φωνές συνεχίστηκαν και στον αύλειο χώρο του δικαστικού μεγάρου.
Το επεισόδιο έλαβε τέλος χωρίς να πάρει έκταση, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr. Πάντως, οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες και τον νομικό κόσμο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom