Θα μπορούσε ένας μισοτελειωμένος δρόμος να επηρεάσει την καθημερινότητα των μαθητών; Και όμως. Ένα έργο που σταμάτησε αναγκάζει παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο με τρακτέρ!
Τι συνέβη;
Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, σύμφωνα με το flamis.gr, ο Πρόεδρος της κοινότητας τους ενημέρωσε πως ο εργολάβος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά και άφησε το έργο ανολοκλήρωτο, ωθώντας τους πολίτες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χωριού Βουντένης, στην Πάτρα, να μετακινούνται με τρακτέρ.
Ο δρόμος είναι γεμάτος λάσπη και ανηφορικός και ως αποτέλεσμα κανένα απλό αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί στον συγκεκριμένο τομέα.
Οι μαθητές οδηγούνται με τρακτέρ στο σχολείο ενώ οι κάτοικοι φορτώνουν τα σκουπίδια τους σε αυτό για να τα «κατεβάσουν» μέχρι τον κάδο απορριμμάτων.
Άμεση κρίνεται η ανάγκη για λύση από τη δημοτική αρχή.
Όπως χαρακτηριστικά λένε, «Εδώ και 20 μέρες βρίσκονται στο έλεος του εργολάβου… και της λάσπης».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ