Άλλο ένα σχολείο, έρμαιο της χαμηλής χρηματοδότησης, αντιμετώπισε σοβαρές ζημιές, καθώς σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν σε αίθουσα του Μουσικού Σχολείου στη Μυτιλήνη.
Στην αίθουσα βρίσκονταν μαθητές, οι οποίοι εξασκούνταν στα μουσικά όργανα, χωρίς την παρουσία καθηγητή.
Το ατύχημα
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της ζημιάς 7 μαθητές ήταν στην αίθουσα και βγήκαν από την αίθουσα όταν άκουσαν θόρυβο από την πτώση των σοβάδων που έπεσαν πάνω στο πιάνο.
Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ όπως τόνισαν στην «ΕΡΤ Β. Αιγαίο» μαθητές, είναι τη τρίτη φορά που πέφτουν σοβάδες σε χώρους του σχολικού κτιρίου.
Η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μαρία Κουφοπούλου, ενημέρωσε τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου κ. Τίμο Θεοφανέλλη και έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες σε συνεργασία με το Δήμο Μυτιλήνης. Μηχανικός του Δήμου επισκέφθηκε το σχολείο προκειμένου να κάνει αυτοψία και να ενημερώσει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;
«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom