Βόλος - Καταγγελία: 22χρονος βίασε 16χρονη μαθήτρια
Ο φερόμενος δράστης αρνείται όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι οι εξετάσεις θα αποδείξουν την αθωότητά του

Μια 16χρονη στον Βόλο κατήγγειλε τον βιασμό της τα ξημερώματα της Κυριακής 23/10 από έναν 22χρονο, παντρεμένο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Η 16χρονη μαθήτρια έφτασε στις 3:00 τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατήγγειλε τον βιασμό της εντός ΙΧ σε παραθαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 22χρονος άνδρας μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, για να λύσει τις διαφορές του με έναν 26χρονο, ο οποίος τον συκοφαντούσε. Εκεί ξέσπασε άγριος καυγάς, με την 16χρονη κοπέλα που βρισκόταν στην παρέα του 26χρονου να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος κατηγορούμενος με έναν φίλο του και η 16χρονη με έναν δικό της φίλο αναχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε χωριό της ευρύτερης περιοχής. Οι δύο φίλοι βγήκαν από το αυτοκίνητο για να κάνουν χρήση κάνναβης και ο 22χρονος με την 16χρονη έμειναν μέσα σε αυτό αναφέρει το thenewspaper.gr. Τότε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο 22χρονος πατέρας τής επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε εντός του οχήματος.

Στη συνέχεια, όταν η παρέα έφτασε στον Βόλο, κατά τη διάρκεια της επιστροφής, η 16χρονη μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση. Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τις κατηγορίες και εκτιμά ότι οι εξετάσεις θα αποδείξουν ότι δε βιάστηκε ποτέ η 16χρονη από τον ίδιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα