Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Καταθέτει ξανά το κορίτσι – Νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες ώρες
Το παιδί θα κληθεί από φωτογραφίες να αναγνωρίσει πρόσωπα που την είχαν βιάσει

Κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκωναναμένεται να δώσει η 12χρονη στον Κολωνό, ενδεχομένως και σήμερα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «κλειδί» για την πορεία της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας. Στο κορίτσι θα επιδειχθούν φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει ποιοι από αυτούς την είχαν βιάσει.

Τις επόμενες ώρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 νέα εντάλματα σύλληψης, καθώς έχει μεταφερθεί μεγάλος όγκος δεδομένων από την αστυνομία στην ανακρίτρια.

Σημειώνεται πως από τους 10 που αναμένεται να συλληφθούν, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και είπαν πως μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της. Ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη, σύμφωνα με το Mega.

Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει όλες τις IP των 212 ατόμων που επικοινώνησαν με το προφίλ που είχε δημιουργηθεί για τη 12χρονη σε εφαρμογή γνωριμιών. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει και στα πρόσωπα που βρισκόταν πίσω από τις κώδικες ονομασίες, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς δεν έμειναν στις διαδικτυακές συνομιλίες αλλά πλήρωσαν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους στο παιδί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

old-teacher
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet  δίνεται η δυνατότητα να κάνετε λήψη άμεσα της μηνιαίας βεβαίωσης αποδοχών
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"
Το βιβλίο της Ελένης Νικολαϊδου "Καλή πατρίδα, σύντροφε!" (από τις εκδόσεις Εταιρεία Σύγχρονης Ιστορίας με πρόλογο-εισαγωγή του Προκόπη Παπαστράτη)...
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"