Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη
Στενεύει ο κύκλος γύρω της και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τις επόμενες ώρες θα καταφέρουν να την εντοπίσουν

Άφαντη παραμένει η 38χρονη κατηγορούμενη, η οποία παραδέχτηκε σε δηλώσεις της σε μέσα ενημέρωσης ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι αναμενόταν η ίδια να παραδοθεί χθες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κύκλος γύρω της και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τις επόμενες ώρες θα καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Η δικογραφία έφτασε χθες στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή», δήλωσε ο πατέρας της 38χρονης και τόνισε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

«Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος»

Μέλη της οικογένειας του 36χρονου ανέφεραν πως η γυναίκα είχε στείλει «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του.

Τα μέλη της οικογένειας του 38χρονου μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μεταξύ άλλων, ανέφεραν πως είχε εμμονή μαζί του. Μάλιστα, μίλησε και ο αδερφός του 36χρονου, ο οποίος ανέφερε πως «η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς».

«Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνει στο Facebook να δει πού είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει πού είναι, με ποια είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε πως «είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω αν άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού ή αν μίλησε με την ίδια. Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».

Υπενθυμίζεται, πως η γυναίκα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε πως «συναντηθήκαμε (σ.σ με τον εν διαστάσει σύζυγο) στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5:00 το πρωί. Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Α. Σπυριδάκης
Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προτεινόμενες Αλλαγές της Κ.Υ.Α. 102791/ΓΔ4/10-09-2024 (ΦΕΚ 5130Β) του Α. Σπυριδάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Δ/ντών Σχολ. Μον. Δ/θμιας Εκπ/σης
Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
pencils_90.jpg
«Η εξέγερση της κιμωλίας» - Εκπαιδευτικοί: «Ασφυκτιούμε και σιγομουρμουράμε στα κρυφά»
Κάλεσμα ενότητας από νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που παραμένουν στην “γκρίζα ζώνη” της αξιολόγησης
«Η εξέγερση της κιμωλίας» - Εκπαιδευτικοί: «Ασφυκτιούμε και σιγομουρμουράμε στα κρυφά»
ekpaideytikoi
Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Η ημερομηνία της μισθοδοσίας τους τον Δεκέμβριο και το δώρο Χριστουγέννων
Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους
Τρόφιμα
Επιστήμονες εντόπισαν «κρυμμένες» καρκινογόνες ουσίες σε καθημερινά τρόφιμα – Τι αποκαλύπτει η νέα τεχνική ανάλυσης
Προηγμένη μέθοδος εκχύλισης ανιχνεύει επιβλαβείς ενώσεις σε έλαια, κρέατα και επεξεργασμένα προϊόντα που δεν «έβλεπαν» οι παραδοσιακές εξετάσεις...
Επιστήμονες εντόπισαν «κρυμμένες» καρκινογόνες ουσίες σε καθημερινά τρόφιμα – Τι αποκαλύπτει η νέα τεχνική ανάλυσης