Αποκάλυψη σοκ! - Επιτήδειος έπαιρνε φωτογραφίες γυναικών και τις ανέβαζε σε πορνογραφική ιστοσελίδα!
Δύο γυναίκες αναφέρουν την εμπειρία τους όταν είδαν τις φωτογραφίες τους σε αμφιλεγόμενη πορνογραφική ιστοσελίδα!

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες δύο γυναικών είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν οι ίδιες εντόπισαν φωτογραφίες με το πρόσωπό τους σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Συνολικά 12 είναι οι φοιτήτριες που έπεσαν θύματα του επιτήδειου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο δράστης «έκλεβε» φωτογραφίες γυναικών από το προφίλ τους στο διαδίκτυο και τις επεξεργαζόταν. Στη συνέχεια τις ανέβαζε σε πορνογραφικά site.

Αδιαφορία από την αστυνομία

Μια κοπέλα, εκ των θυμάτων, είπε χαρακτηριστικά ότι «απορείς, πώς ένας άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω να αποτυπώνει το σώμα μου γυμνό με τόση ακρίβεια». «Τα πρώτα άτομα στα οποία απευθύνθηκα μόλις άρχισε όλη αυτή η υπόθεση να εξελίσσεται ήταν φυσικά οι γονείς μου. Ήταν υποστηρικτικοί, ήταν δίπλα μου. Ο πατέρας μου λίγο φρόντιζε να μου πει ότι έχεις και συ ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό το κομμάτι, επειδή μοιράζεσαι προσωπικές στιγμές social media», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει τύχει να δει περίεργα βλέμματα, η κοπέλα απάντησε: «Πάρα πολλά και από παλιά άτομα που ήξερα και από καινούρια άτομα. Μου έλεγαν κάπου σε ξέρω εσένα. Σε έχω δει σε φωτογραφίες.»

Στο μεταξύ όταν πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό αντιμετώπισε αδιαφορία. Στο αστυνομικό τμήμα, όπως είπε, «επικρατεί η πλήρης απαξίωση». Η αντιμετώπιση της αστυνομίας είχε τη λογική του «πού να μπλέκεις τώρα», ενώ ούτε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήρε τις απαντήσεις που ήθελε, έναν χρόνο μετά αφού ο δράστης «ξαναχτύπησε».

Ένα ακόμη θύμα

Μία 22χρονη, επίσης, περιγράφει τα όσα έζησε στα 17 της. «Ακόμη θυμάμαι την πρώτη στιγμή που έλαβα μια φωτογραφία από ανώνυμο προφίλ. Μου έστειλε το πρόσωπό μου με τα γεννητικά του όργανα μπροστά. Μου μιλούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είχε το θράσος να με ρωτάει αν μου αρέσουν αυτά που βλέπω. Αν το ευχαριστιέμαι. Κάτι που συνέβαινε παράλληλα και στην κολλητή μου», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.

«Μία μέρα μου έστειλε φωτογραφία την οθόνη του υπολογιστή του με πάρα πολλές φωτογραφίες μου μέσα, στις οποίες μπορεί να ήμουν και 13-14 χρονών. Δεν ξέρω καν που τις βρήκε αυτές τις φωτογραφίες. Εγώ δεν τις έχω. Μου είπε σε πειράζει που μαζεύω τις φωτογραφίες σου χρόνια; Εκεί ήταν που τρόμαξα πολύ. Δεν έστελνε απλώς φωτογραφίες. Τις επεξεργαζόταν και τις ανέβαζε σε site ερωτικού περιεχομένου», λέει η κοπέλα.

«Ένας από τη σχολή της φίλης μου της έστειλε μήνυμα και της είπε είσαι σε αυτό το site», είπε.

Το μοναδικό που μετανιώνει είναι που δεν μίλησε στους γονείς της τότε. «Η αντιμετώπιση της Δίωξης θα ήταν πολύ διαφορετική, τότε που είχα πάει 17 χρονών εκεί μόνη μου. Το μετανιώνω γιατί σκεφτόμουν ότι φταίω εγώ. Ψυχολογικά είναι ξεκάθαρα βιασμός.»

Σχετικά με την αντιμετώπιση που εισέπραξαν από την Δίωξη τα δύο κορίτσια, η 22χρονη ανέφερε ότι τους είπαν ότι δεν έχουν ελπίδες.

Μάλιστα, φρίκη προκαλεί αυτό που είπαν στην φίλη της. «Εντάξει πώς κάνεις έτσι. Ωραία σε έκανε. Είσαι υπερβολική. Σε λίγο θα μας πεις ότι θα πας να αυτοκτονήσεις κιόλας», λέει η κοπέλα πως είπαν οι αστυνομικοί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

agelada.jpg
Παγκόσμια εγρήγορση - Ο ιός της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα μολυσμένων ζώων
Ο ΠΟΥ ζητά εγρήγορση μετά τον εντοπισμό του ιού H5N1 στο γάλα αγελάδων
Παγκόσμια εγρήγορση - Ο ιός της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα μολυσμένων ζώων
patra_ksilodarmos
Πάτρα: «Αθώος τσακωμός παιδιών» λέει ο πατέρας του παιδιού που χτύπησε τον 9χρονο
«Άλλος επεξεργάστηκε το βίντεο και έγραψε υπότιτλους», λέει ο πατέρας του 7χρονου που ξυλοκόπησε 9χρονο
Πάτρα: «Αθώος τσακωμός παιδιών» λέει ο πατέρας του παιδιού που χτύπησε τον 9χρονο