τρυπα-οδοστρωμα-1
Μία τρύπα στο οδόστρωμα της Θεσσαλονίκης, παρά λίγο να "καταπιεί" αυτοκίνητα.

Με εμπόδια γίνεται η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Ούλοφ Πάλμε και Δωδεκανήσου στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία τρύπα στη μέση του οδοστρώματος "κατάπινε" ρόδες αυτοκινήτων που διέρχονταν από το σημείο.

Ανησυχία για το σημείο

«Από χθες έχω εντοπίσει το πρόβλημα και ειδοποιώ τους αρμόδιους, αλλά κανείς δεν έχει επιληφθεί του ζητήματος», λέει στο GRTimes κάτοικος της περιοχής, μεταφέροντας την ανησυχία του. «Είναι πολύ επικίνδυνο πλέον το σημείο. Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν το βράδυ, εάν περάσει ένα μηχανάκι και δε δει την τρύπα», τονίζει.

Ο κίνδυνος ελλοχεύει και για τους πεζούς οι οποίοι ενδεχομένως θα διασχίσουν τον δρόμο στη διάρκεια της νύχτας, καθώς είναι πολύ πιθανό να τραυματιστούν αν το πόδι τους «βυθιστεί» στο κενό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Κώστα Κεχαγιά στο GRTimes.

Έντονη, επιπλέον, είναι και η ανησυχία που δημιουργείται για την περαιτέρω υποχώρηση του εδάφους, ενώ στο σημείο αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Νεάπολης Συκεών.

Διευθέτηση του προβλήματος

Ειδικότερα, όπως λέει στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Μικροέργων και Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Νεάπολης Συκεών, Στυλιανός Γκατζές, «στο συγκεκριμένο σημείο πραγματοποίησε πρόσφατα παρέμβαση η ΕΥΑΘ και άλλαξε ένα κομμάτι του οδοστρώματος, ενώ θα γίνει ακόμη μία παρέμβαση από την ίδια Υπηρεσία, η οποία θα αλλάξει όλο το κομμάτι του δικτύου της μέχρι το τέλος του δρόμου».

Ωστόσο, όπως δεσμεύθηκε ο κ. Γκατζές, «εμείς θα πάμε να ρίξουμε πίσσα και να ασφαλίσουμε την τρύπα, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα».

Πηγή: grtimes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα