Καιρός: Σταδιακή βελτίωση από σήμερα– Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία- Πού αναμένονται βροχές

Σχετικά βελτιωμένος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Στη νησιωτική χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Αυξημένα ποσοστά της σχετικής υγρασίας και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 32 με 33 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Ασθενείς πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 3 μποφόρ .

Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες . Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά προβλέπεται αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 32 με 34 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypoyrgeio paideias kai thriskeymaton
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
Με βαθιά θλίψη, η Υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον κορυφαίο θεολόγο και παιδαγωγό
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
mitsotakis-deth
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Μόνιμο μπόνους 250 ευρώ αναμένεται να πάρουν από φέτος το Νοέμβριο οι συνταξιούχοι πέραν της ετήσιας αύξησης των συντάξεών τους, πιθανότατα...
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Παιδιά στη Γάζα
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»
Σοκ από τις δηλώσεις πρώην Ισραηλινού στρατηγού – «Απαραίτητοι» οι θάνατοι χιλιάδων Παλαιστινίων
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»