20χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τις πρότερες παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές του νεαρού γυναικοκτόνου.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πατρίς» καταθέσεις δείχνουν το μαρτύριο που ζούσε το κορίτσι στα χέρια του δολοφόνου της  – του «Σάνι» όπως τον φώναζαν – τουλάχιστον πέντε μήνες πριν το έγκλημα. Η μεγαλύτερη αδερφή της είναι εκείνη που περιγράφει στους αστυνομικούς την κατάσταση.

«Τον είχα δει και με τα μάτια μου πολλές φορές να τη χτυπάει. Σε συζητήσεις που έκανα με τη Νικολέττα μου έλεγε ότι το τελευταίο διάστημα δεν περνάει καθόλου καλά μαζί του και ότι τη χτυπούσε και χωρίς λόγο. Ήθελε να τον χωρίσει αλλά φοβόταν την αντίδραση του. Στην αδερφή μου επίσης δεν άρεσε ότι ο Σάνι κάπνιζε χόρτο και ότι γενικά είχε πολλά νεύρα», είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας.

Στις αρχές περιέγραψε ότι ο δολοφόνος αν και κατοικούσε σε διαφορετικό σπίτι με τον αδερφό του στο Περιστέρι πολλές φορές έμενε τα βράδια που δεν δούλευε η Νικολέττα στο σπίτι τους ενώ είχε φέρει και κάποια ρούχα στο σπίτι τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Οργανωμένη εισβολή και χάος στο 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας: Οι δράστες άδειασαν πυροσβεστήρες, έκλεψαν υπολογιστές και τα χρήματα εκδρομής
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο