Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου- Πήρε νέα αναβολή στην κατάθεσή
«Ήθελε να τον χωρίσει, προσπαθούσε, αλλά δεν την άφηνε» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο 22χρονος Πακιστανός είχε καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε. Την ίδια ώρα, παραιτήθηκε ο νέος δικηγόρος του δράστη και αναμένονται εξελίξεις για την απολογία του.

Σήμερα θα κατέθετε ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο 22χρονος είχε καταθέσει μία φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια ο ίδιος κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή. Στα αρχεία της υπηρεσίας ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου που είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη, 9 Αυγούστου.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι «ο Πακιστανός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εμείς, θα παλέψουμε μέχρι το δικαστήριο, τα ισόβια να είναι ισόβια».

Επίσης, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε: «Ήθελε να τον χωρίσει, προσπαθούσε, αλλά δεν την άφηνε». Εν συνεχεία, ο ίδιος και εκτίμησε ότι ο 22χρονος είχε οργανώσει το έγκλημα, καθώς μπήκε στο σπίτι όταν έλειπαν οι γονείς, είχε πάρει τα ρούχα του και έφυγε με βοήθεια ομοεθνών του για να πάει στο Κιλκίς.

Σε άλλο σημείο αποκαλύπτει ότι και ο αδερφός του 22χρονου Πακιστανού τον θεωρεί παραβατικό, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στις Αρχές. «Είναι ένας παράνομος μετανάστης, που και ο ίδιος του ο αδελφός τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει ενώπιον των Αρχών ότι όντως έκανε παράνομες ενέργειες, λαθρεμπόριο τσιγάρων κι άλλες έκνομες ενέργειες» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χυμος
Αντιοξειδωτικοί χυμοί φρούτων για δυνατό ανοσοποιητικό όλο το χρόνο
Oι χυμοί φρούτων όταν συνδυάζουν παραπάνω από ένα φρούτο, τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσοντας τον οργανισμό από τις εξωτερικές απειλές
Αντιοξειδωτικοί χυμοί φρούτων για δυνατό ανοσοποιητικό όλο το χρόνο