covid delta κορονοϊός, μετάλλαξη Δέλτα, άντρας, μάσκα
Ποια παραλλαγή του κορονοϊού είναι πιο μεταδοτική και ενδέχεται να έχει πιο βαριά συμπτώματα

H παραλλαγή Όμικρον 4 κορονοϊού είναι η πιο μεταδοτική με υψηλούς πυρετούς, όπως επισημαίνει η πρόεδρος της ένωσης νοσοκομειακών ιατρών ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Τέσσερις με πέντε διαφορετικές παραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού κυκλοφορούν στην Αττική, αλλά και σε πολλές πόλεις της Κρήτης, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Από αυτές, η παραλλαγή 4 είναι πιο μεταδοτική και ενδέχεται να έχει πιο βαριά συμπτώματα, καθώς ασθενείς στους οποίους χορηγείται αντιική αγωγή και επιστρέφουν στα σπίτια τους, κάνουν πυρετούς ακόμα και 39 με 40 με αποτέλεσμα να φοβούνται και αμέσως να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="40599z13jz16q3xa" data-playlist-id="v-ckuu74qds7i1"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ν. Θωμαΐδης: «Το επόμενο 15νθήμερο θα αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»","description":"Προβληματίζει η νέα έξαρση στα κρούσματα κορονοϊού. Η Ματίνα Παγώνη και ο Νίκος Θωμαΐδης μιλούν στην εκπομπή «Συνδέσεις» για την εξέλιξη της πανδημίας.","thumbnailUrl":"https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNi8yMC8wOS8xM18xOF82MmIwM2EyZWNmZGU3LmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT8M40S","uploadDate":"2022-06-20T09:16:19.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jz16q3xa&playlistId=v-ckuu74qds7i1","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Επίσης, επιμένει στην χρήση μάσκας και δηλώνει πως ήταν παντελώς αντίθετη για κατάργησή της. Ωστόσο, θεωρεί αναμενόμενη την αύξηση των κρουσμάτων.

Οι εξάρσεις και οι υφέσεις θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες και πως αυτό που έχει σημασία είναι πώς θα κινηθούν οι δείκτες των θανάτων και των διασωληνωμένων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα