Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου - «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!»
«Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μου αργότερα; Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!»

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τη δολοφονία που σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιάς του δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Η σύζυγος του 22χρονου θύματος, κρατώντας στα χέρια της το 30 ημερών βρέφος συγκλονίζει. Το μωρό βαπτίστηκε πριν κηδευτεί ο πατέρας του.

«Δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδί του... Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε αυτό το παιδί. Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μου αργότερα; Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!» είπε στο Star.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook, η σύζυγος του 22χρονου ανέφερε τι της έλεγε σε περίπτωση που πάθαινε κάτι κακό: «Προχτές το είχε διαίσθηση και το δεύτερο Κωστάκη μου έλεγε είναι, είμαστε δύο Κωστάκια και αν πάθω πράμα θα έχω το γιο μου να με αντικαταστήσει».

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία έγινε μπροστά στην αδελφή του 22χρονου, η οποία ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση  σοκ. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, πριν κανείς προλάβει να αντιδράσει. Όταν έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 22χρονου, τρεις βολίδες βρήκαν το σώμα του, η μία από αυτές ήταν η θανατηφόρα. Ο νεαρός ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 44χρονος περιέγραψε τι προηγήθηκε της δολοφονίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το θύμα ήρθε αρχικά στα χέρια με τον αδερφό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός, ενώ μια φράση για τον πατέρα του που είχε πεθάνει πριν από τρεις μήνες ήταν αυτό που τον θόλωσε και τον πυροβόλησε, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Ο δράστης την Παρασκευή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου για να απολογηθεί. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν από την Κυριακή στο χωριό παραμένουν στο σημείο. Όλα τα μέλη της οικογένειας του δράστη έχουν απομακρυνθεί υπό τον φόβο των αντιποίνων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)